Спеціалісти поможуть проектувати реформи Мінфіну

Понеділок, 16 травня 2016, 11:27
При Міністерстві фінансів створено Проектний офіс реформ, який очолить радник міністра фінансів Яна Бугрімова.
Спеціалісти поможуть проектувати реформи Мінфіну

«Головне завдання проектного офісу полягає у супроводі та координації процесу реформ, що впроваджує Мінфін, а також у наданні якісних консультацій щодо того, як ці зміни краще впроваджувати. Фактично ми створили стратегічний центр перетворень при Міністерстві, який забезпечить комплексну підтримку глибинних перетворень у державі», — розповів міністр фінансів Олександр Данилюк.

До складу Проектного офісу залучать висококваліфікованих науковців та експертів у сфері економіки та фінансів, представників громадських організацій та державних органів та органів місцевого самоврядування.

«Головна мета Проектного офісу — допомога в координації, розробці, моніторингу виконання і комунікації реформ. Офіс дозволить розвинути ідеї та пропозиції української влади, міжнародних партнерів та активістів для досягнення максимального результату», — наголосила голова нового підроздлу Яна Бугрімова.

Планується, що Проектний офіс надаватиме координаційну, аналітичну і комунікаційну підтримку в процесі впровадження реформ. Це забезпечить узгодженість дій усіх зацікавлених у реформах сторін – влади, громадян, міжнародних донорів, експертного середовища та представників бізнесу, пише Урядовий портал.

comments powered by HyperComments