Погром «Ощадбанку» у Києві: з'явилися фото та відео

Вівторок, 22 листопада 2016, 09:17
В понеділок, 21 листопада, увечері в Києві на площі Льва Толстого радикально налаштовані громадяни розгромили будівлю «Ощадбанку» (раніше – «Ощадбанк Росії»).
Погром «Ощадбанку» у Києві: з'явилися фото та відео

Вчора в Києві проходили урочистості на честь третьої річниці Євромайдану та святкування Дня Свободи і Гідності. Як стало відомо, група учасників народного віче, яке проходило ввечері з нагоди річниці початку революції, влаштувала безлади в центрі столиці. Зокрема, прихильники радикальних сил підпалили офіс, який, за їхніми даними, належить політику Віктору Медведчуку, а потім розбили вікна у відділенні «Ощадбанку».

В свою чергу, правохоронці Києва побіцяли притягнути до відповідальності винних у погромі відділення «Ощадбанку». Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Особи на сьогодні не затримані, проводяться слідчі дії, я вважаю, у нас буде достатньо доказів і відеозаписів надалі. Ми зможемо залучити до відповідальності тих, хто влаштував погром «Ощадбанку РФ», – заявив він.

За словами Крищенка, правоохоронці впоралися із завданням з охорони правопорядку в Києві.

Протягом дня було задіяно 6 тисяч правоохоронців, в тому числі військовослужбовців Національної гвардії.

Начальник столичної поліції також повідомив, що дівчина, яка під час заворушень впала з парапету в перехід, отримала серйозні травми і знаходиться в лікарні у важкому стані.

Крім того, Крищенко підтвердив, що офіс на Великій Васильківській, який активісти закидали димовими шашками, дійсно належить лідерові руху «Український вибір» Віктору Медведчуку.

comments powered by HyperComments