Слухачам Національного університету оборони України влаштували курс виживання

Середа, 28 червня 2017, 01:04
Слухачі оперативно-тактичного рівня підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського проходили курс витримки та виживання.
Слухачам Національного університету оборони України влаштували курс виживання

На водно-спортивній базі військового вишу колектив Навчально-наукового центру фізичної підготовки та спортивно-оздоровчих технологій навчального закладу підготував для офіцерів справжні екстремальні випробування, повідомляє «Справжня Варта».

Слухачі тренувалися плавати у водолазному комплекті, в обмундируванні за допомогою підтримуючих засобів та без них, долали водні перешкоди у складі підрозділу, адже військові повинні знати, як діяти в екстремальних умовах. Також вони відпрацювали способи роздягання при раптовому потраплянні у воду та тренувалися утримуватися тривалий час на плаву. Крім того, офіцери здійснили марш-кидок через ліс і болото. Військовослужбовці продемонстрували свої найкращі навички й уміння та успішно виконали програму курсу.

Планується, що у майбутньому, на курсі витримки та виживання проводитиметься підготовка водолазів, десантування на воду, а також туристичні змагання між слухачами університету з альпінізму та орієнтування на місцевості.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments