Кошти бюджету Запорізького регіону збільшили на заходи оборони

П'ятниця, 29 серпня 2014, 21:15
Депутати обласної ради на 37 сесії затвердили зміни і доповнення до обласного бюджету на 2014 рік.
Кошти бюджету Запорізького регіону збільшили на заходи оборони

Як пояснив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Медведь, доповнення стосуються  розподілу  частини вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету в розмірі 2250 тис.грн, що склався на 1 січня поточного року.

Гроші планується спрямувати на придбання паливно-мастильних матеріалів, обмундирування, засобів активної оборони і бронезахисту, автозапчастин, засобів зв'язку військової частини №3033 внутрішніх військ МВС України (300 тис. грн), для фінансування заходів, пов'язаних із перебуванням на території області учасників антитерористичної операції або їх участю в зоні її проведення (250 тис. грн), для придбання засобів радіо-телефонного зв'язку і комп'ютерного устаткування, а також установлення відеоспостереження в міському пункті управління Департаменту з питань цивільного захисту населення ОДА (200 тис. грн), для придбання збірних залізобетонних дотів ТОВ "Запорізький ДБК" і устаткування (1500 тис. грн.).

Крім того, на 1 313,888 тис. грн збільшено субвенцю територіям області, кошти спрямовано на фінансове забезпечення громадян, які тимчасово переїхали до регіону з АР Крим,  м. Севастополь та районів проведення АТО.

Постановою Кабінету Міністрів України №30 на 1 млн грн. в області збільшено обсяг субвенції на погашення заборгованості через різницю в тарифах. На Бердянськ передбачено 209,839 тис. грн, а на Мелітополь - 790,161 тис. грн.

comments powered by HyperComments