За які такі гроші батько дружини «Гепи», Гайсинський, має у власності більше 1,47 га землі на Київщині? (скрин документів на землю)

Вівторок, 1 вересня 2015, 09:45
Якщо в Харкові власником чималих земельних ділянок є «Гепа», то на Київщині його тесть. Мова йде про Юрія Гайсинського, колишнього прокурора Київської області. Подейкують, що у цього «служителя закону» у власності ціла низка земельних ділянок.
земля батька дружини кернеса гайсинського

З державного реєстру речових прав на нерухомість відомо, що у Юрія Гайсинського, батька нинішньої дружини Кернеса, у власності чимало землі у селищі Лісники. Загальна площа цього «скарба» - 1,47 га.

Та це ще не всі земельні ділянки тестя Кернеса. Усього його родина має сім величезних шматків. Площа перших чотирьох територій – 0,82 га, їх родич «Гепи» купив сім років тому, коли звільнився з прокуратури області.

Є ще одна земля, її площа 0,21 га. Гайсинський взяв її у травні п’ять років тому. Ще «невеличкий шмат» колишній «служитель закону» придбав у 2011 році, таким було рішення Лісниківської сільради.

Про свою рідну дружину дбайливий чоловік Гайсинський також не забув. Ганні віддав 0,20 га у 2013 році.

Довідка. Юрій Гайсинський з 2000 по 2002 рік був на посаді заступника Генпрокурора, з 2002 по 2007 обійняв посаду прокурора Київської області. У 2004 році його звільнили тимчасово за те, «що порушував службові обов’язки та фінансову дисципліну». Пізніше його поновили на посаді через суд.

Юрій Гайсинський має доньку Оксану, яка є офіційною дружиною мера Кернеса (Харків).

 

comments powered by HyperComments