Заперечення та сон в КНДР можуть привести до смерті

Середа, 31 серпня 2016, 01:34
Жорстокий розстріл: ЗМІ повідомили про страшну кару в КНДР
Заперечення та сон в КНДР можуть привести до смерті

Як повідомляє інформаційне агентство ТАСС з посиланням на газету «Чуна ільбо», невдоволення Кім Чен Ина призвело до жорстокого розстрілу. У Північній Кореї з зенітки розстріляли двох чиновників.
За повідомленням джерела, в КНДР сталася страшна кара: жорстокому розстрілу піддалися міністр сільського господарства Хван Мін і високопоставлена ​​особа з Міністерства освіти Рі Ен Чжин. «Страта здійснена за особистим наказом Кім Чен Ина у дворі пхеньянській Військової академії», публікує газета.
Причина страти двох чиновників в КНДР, подробиці якої вразили весь світ, вже відомі. За інформацією джерела, Хван Мін був засуджений до страти через «невдоволення північнокорейського лідера його пропозиціями щодо політики, які Кім Чен Ин сприйняв як особистий виклик».
Рі Ен Чжин дозволив собі заснути, коли Кім Чен Ин виступав. В результаті «він був відразу ж заарештований і піддався інтенсивним допитам, а потім звинувачений в корупції», повідомляє «Чуна ільбо».
Раніше в Північній Кореї страти піддавалися лише військові та партійні функціонери. Страта чиновників може «свідчити про розширення масштабу чисток в Північній Кореї і, швидше за все, пов'язано з серією пагонів високопоставлених чиновників, здійснених в цьому році», передбачає агентство.

comments powered by HyperComments