Колишня "регіоналка" буде спокутувати і голодувати на підтримку своєї землячки Юлії Тимошенко

Четвер, 31 травня 2012, 17:55
Депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова оголосила п'ятиденне голодування на знак протесту проти політичних репресій в регіоні, на підтримку Юлії Тимошенко та щоб спокутувати свою провину за вступ до ПР.
Колишня "регіоналка" буде спокутувати і голодувати на підтримку своєї землячки Юлії Тимошенко

«Зараз відбувається справжня битва за Дніпропетровщину. Те, що коїться в нашій області, нагадує мені сталінські часи. По телевізору ми бачимо гарні картинки з нашого життя, а насправді наш народ живе все гірше і гірше», - говорить Шилова.

За її словами жоден з опозиційних політиків, який не входить до представників криворізької ахметівської групи Вілкула [- голова Дніпропетровської обласної адміністрації], не має доступу до засобів масової інформації і не може донести правду людям, опозиційним депутатам не надають можливості навіть приймати людей в обласній раді.

«Отже, я - мати двох дітей - в день захисту дітей я вирішила оголосити голодування, тому що саме їхнє майбутнє зараз під загрозою», - заявила політик і пояснила свої дії.

«Для голодування в мене є три причини. Я це роблю, щоби звернути увагу на політичні репресії в Дніпропетровській області. Опозиціонер з Дніпродзержинська Віталій Купрій пережив вже два замахи на своє життя, Загіда Краснова саджали за грати через надумані звинувачення, мене репресують, залякують, звільняють та обливають брудом. Вони це роблять, щоб виграти вибори на всіх 17 округах Дніпропетровщини. А що їм залишається робити, вони ж катастрофічно втрачають рейтинг. В Дніпропетровській області Партію регіонів підтримують лише 20 %, а в Дніпродзержинську лише 14 %. Тому я запрошую в нашу область всі громадські організації з будь - якої країни світу, щоб вони приїхали до нас та дали свою оцінку тому політичному терору, що в нас коїться.

Я підтримую Юлію Тимошенко як жінка жінку. Все жіноче населення України перебуває у шоці від того, як лідери Партії регіонів поводяться з ув'язненим лідером опозиції. З іншого боку, члени Партії регіонів у цій ситуації показали своє справжнє обличчя - аморальне, боягузливе, садистське. 56 % населення України складають жінки, і вони на виборах пригадають, як Партія регіонів поводиться з жінкою у в'язниці. Я голодую заради майбутнього всіх українських жінок та наших дітей.

Я спокутую свою провину за те, що взяла до рук, нехай і в якості подарунка, партійний квиток Партії регіонів», - аргументувала голодування опозиціонерка.

http://vk.com/club15408714

______

Вікторія Шилова - гіперактивний, амбіційний і скандально відомий політик у Дніпропетровській області. Кілька років тому як керівник обласного державного телебачення  та депутат облради від Блоку Лазаренка "воювала" з місцевим главою обласної адміністрації, призначеним В.Ющенком. Перед останніми місцевими виборами  "як подарунок" прийняла партійний квиток Партії регіонів, що не завадило їй постійно конфліктувати з багатьма місцевими "регіоналами". 

23 березня 2012 року В.Шилову виключили з ПР за "використання адміністративного ресурсу в особистих цілях, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та порушення партійної етики". З того часу, як у казці Пушкіна, "еще пуще старуха бранится" - заяви Шилової стають все більш опозиційними.

comments powered by HyperComments