Харківці долучились до всеукраїнської акції протесту проти нового Трудового Кодексу

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 21 травня 2012, 20:40
Учасники акції протестували проти 12-ти годинного робочого дня і 48-ми годинного робочого тижня, проти збільшення випробувального терміну до 6-ти місяців, звільнення за двотижневу хворобу тощо, а також проти законопроекту № 2450 «Про порядок організації мітингів і демонстрацій», внесених на голосування у другому читанні на 22 – 25 травня поточного року.
Харківці долучились до всеукраїнської акції протесту проти нового Трудового Кодексу

Акція у вигляді театралізованого дійства розпочалася в саду Шевченка. Зв’язавши руки довгими мотузками учасники протесту рушили від пам’ятника Великому Кобзарю до Майдану Свободи.

До акції долучились переважно студенти. Вони скандували: «Ми не раби!», «Вперед робочий клас!», «Ми проти нового Трудового Кодексу!» тощо.

До організації і проведення акції долучились представники громадських організацій, зокрема, «Фундації Регіональних Ініціатив», «Зеленого Фронту», незалежної студентської профспілки «Пряма Дія» та соціалістичного об’єднання «Ліва опозиція».

На Майдані Свободи учасники акції розгорнули червоні прапори і плакати. Під час пікету Харківської облдержадміністрації було зазначено, що учасники акції готові об’єднуватися, задля спільної боротьби проти нового Трудового Кодексу ,з членами будь-яких громадських організацій і партій.

comments powered by HyperComments