«Сміття ніхто не вивозить, води – немає, а квитанції надсилають», - мешканці вулиці Котлова шукають юридичного захисту

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 11 вересня 2012, 10:10
Приватний сектор по вулиці Котлова збоку річки оточений маленькими і великими смітниками. Старенькі бабусі, які вже не в змозі виносити сміття на звалища, прикопують його у своїх двориках. Про байдужість чиновників до наболілих проблем також розповіли мешканці інших вулиць.
«Сміття ніхто не вивозить, води – немає, а квитанції надсилають», - мешканці вулиці Котлова шукають юридичного захисту

«Тут почали водитись гадюки і всілякі гризуни. Ми зверталися до місцевих чиновників і прохали організувати вивіз сміття. Нам почали надсилати квитанції про оплату, а сміття ніхто не вивозить. Майже кожна сім’я щомісяця сплачує по 30-40 гривень (від кількості прописаних) і куди йдуть ці гроші?.. Допоможіть нам захиститись від такого свавілля», - звернулися до видання «Справжня варта» мешканці вулиці Котлова.

«Старенька вже. Сил немає. Їсти варю з дощової води. Сміття отут у дворі прикопую. А квитанції надсилають. За що? Куди ж я вже піду?.. 92 роки… Працювала на різних роботах…», - поскаржилася Валентина Гладка.

А мешканці вулиці Власенка вже другий рік поспіль прохають міських чиновників організувати два вуличних туалети.

«Я не хочу, щоб моя маленька донечка дивилася як водії всіх маршруток виходять на кінцевій зупинці до озера і справляють там свої потреби. У спеку тут стоїть страшенний сморід, мухи. Невже це так дорого встановити один туалет? Я ж податки сплачую», - обурюється батько 8-річної донечки Роман.

«А Ви підіть ще напроти моїх вікон по фотографуйте. Щодня цілий вечір споглядаю як хлопці забігають за один гараж. А вночі ще ближче ходять – потреби справляють прямо на стіну мого будинку. Я не знаю в обличчя нашого дільничного міліціонера. Цікаво було б дізнатися де він і чим займається..», - поскаржився старенький дідусь.

За декілька хвилин підійшли мешканці вулиці Селянська і поскаржилися на постійне підтоплення дороги: «Таке відбувається більше двох років поспіль. Куди тільки не писали. Пишіть ще Ви».

comments powered by HyperComments