Ярмарок дарування іншого життя: Майстер-класи від молодих

Вівторок, 11 червня 2013, 23:29
У неділю 9 червня у Харкові відбувся Ярмарок дарування. Захід організували ініціативна група "Друг природи" разом з волонтерською організацією "СВІТ-Україна". Біля джерела у Саржиному яру зібралися охочі віддати цілком пристойні, але вже непотрібні їм речі і бажаючи знайти щось потрібне у господарстві.
Ярмарок дарування іншого життя: Майстер-класи від молодих

Зустрічі в форматі Фрі-маркет (з англ. - Безкоштовний ринок) проводяться по всьому світу з метою протистояння суспільству бездумного споживання та захисту навколишнього середовища і організовуються групою добровольців для всіх співгромадян.

Окрім речей та книжок на ярмарку дарували досвід і враження. Жива бібліотека – замість книжок живі люди, які відповідають на питання «читачів», розповідають про подорожі, захист тварин, діяльність «Червоного хреста», волонтерство. 

Відвідувачі дізналися про незвичайні подорожі, способі життя, економіку та екологію, здобули корисні навички і почули цікаві історії.

Волонтери розповіли як правильно вчинити з відходами пластика і використаними батарейками.  На майстер-класах навчали робити яскраві прикраси.

Також гостей пригощали вегетаріанськими смаколиками. А завершилося дійство концертом. Недаремно організатори назвали ярмарок святом альтернативної реальності.


 

comments powered by HyperComments