Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 березня. Доречна тактика «буря і натиск»

П'ятниця, 4 березня 2011, 08:58
День сподобається «людям дії»: рішучим, енергійним і цілеспрямованим, які не шкодують сил і не любить витрачати час даремно. Не можна лінуватися, чекаючи якогось гіпотетичного натхнення: якщо воно і відвідає вас, то виключно у вигляді досить відчутного і хворобливого стусана. Неважливо, в якій сфері ви хочете домогтися успіху; будь-які перемоги зажадають зусиль.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Здатність Овнів концентруватися на головному, відкидаючи в сторону другорядне і ні хвилини не витрачаючи на сумніви, виявляється сьогодні дуже до речі. Улюблена тактика представників знаку – «буря і натиск» – виявляється цілком доречною. Лише в одному випадку можливі неприємності: якщо діловий партнер або близька вам людина ставитися до числа тих, хто спочатку думає, потім робить. Різниця в темпераментах сьогодні відчувається особливо гостро, так що в «нерівних» спілках конфлікти дуже ймовірні. Особливо важко Овнам порозумітися з повільними особами – тут справа може дійти до повного розриву.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Діяти доводиться трохи швидше, ніж Тельці звикли, тому представники знака відчувають певний дискомфорт. Він, втім, не заважає Тельцям плідно працювати, ефективно вирішувати особисті завдання і взагалі рухатися до поставленої мети. Проблема ж криється в тому, що сьогодні ви витрачаєте дуже багато сил – і фізичних, і душевних. Увечері з'явиться відчуття повного спустошення, і вам не захочеться вже ні запланованих світських розваг, ні спілкування з близькими. Небажано експериментувати зі спиртними напоями та екзотичними стравами, а от деякий мінімалізм в їжі не зашкодить.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Досить багато часу забере вирішення поточних завдань – фактично, саме цим доведеться займатися протягом усього дня. Це здається образливим, тому що, занурюючись в рутину, ви не отримуєте можливості піднятися по кар'єрних сходах, обзавестися корисними зв'язками, блиснути здібностями і талантами. Але іншого виходу у вас немає – просто працюєте, зараз це необхідно. В особистих стосунках присутні доброзичливість і дружелюбність, але не вистачає взаєморозуміння. У результаті близькі, керуючись найкращими спонуканнями, раз у раз приносять вам неприємності, та й ви робите те ж саме.

Рак (22 червня – 23 липня)
Доведеться багато думати, і думати, на жаль, в основному про неприємне. Це заняття псує настрій і позбавляє душевної рівноваги; на жаль, велика ймовірність того, що ви зірвете роздратування на комусь із близьких. У своєму оточенні ви шукайте людину, яка не поскупиться на слова розради, мало замислюючись про те, чи отримаєте справжнє співчуття. Дуже для багатьох Раків цей день буде пов'язаний з помилковими відносинами, необдумано даними обіцянками, небезпечними зв'язками. Будьте розбірливі й обережні – тільки так ви зможете захистити себе від майбутніх проблем.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Будьте дуже уважні, якщо працюєте в команді чи займаєтеся якимись важливими справами разом з близькими. Велика ймовірність, що вас підведе (можливо, мимоволі) людина, яку ви звикли вважати надійним союзником і однодумцем. А ось довіряти новим знайомим ви не поспішайте, що надзвичайно мудро і цілком похвально. Можливі розбіжності з членами сім'ї, навряд чи ваші ідеї знайдуть розуміння і підтримку у старших родичів. Небажано планувати на цей день довгі поїздки за кермом: вони виявляться надзвичайно втомливими, а очікуваних результатів не дадуть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День буде дуже плідним і захоплюючим. Вам вдається справлятися з кількома справами одночасно, домагаючись значних успіхів у різних областях. При цьому скаржитися на перевтому не доводиться, тому що ви повні сил і дуже енергійні. Єдине, що може зіпсувати настрій, це серйозні розбіжності з союзниками. Відповідний день для поїздок, занять спортом, активного відпочинку. Якщо ви хочете зав'язати нові знайомства, постарайтеся бути в центрі уваги – в цьому випадку вас напевно помітить дуже цікава особа.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вірогідні труднощі, причиною яких стане недолік взаєморозуміння з оточуючими. Ви занадто багато на себе берете, і далеко не всім це буде до смаку. Крім того, Ваги сьогодні не можуть похвалитися поблажливістю. Ви легко розлучаєтеся з людьми, що не виправдали ваших сподівань, зневажливо ставитеся до інтересів і бажань оточуючих. Все це не заважає добиватися певних успіхів у роботі – і в цьому немає нічого дивного, оскільки ви йдете до мети, абсолютно ігноруючи виникають на шляху перешкоди. Нагорода буде відповідати докладеним зусиллям.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день не дуже хороший. Проблема в тому, що ви вважаєте за краще діяти поодинці, зірки ж протегують тим, хто віддає перевагу спільній роботі. Пошукайте однодумців: як тільки вони виявляться, вам посміхнеться удача. Можливий успіх у переговорах з іноземцями та представниками міжнародних організацій. Скорпіони сьогодні легко втрачають голову: почуття закоханості цілком позбавляє їх розсудливості. Починаються відносини будуть розвиватися стрімко, але навряд чи візьмуть серйозний характер.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Це не найкращий день для того, щоб демонструвати гнучкість і поступливість. Навпаки, краще наполягати на своєму і виявляти розумну твердість характеру. Здатність захистити свою точку зору виявляється саме тією якістю, яка сьогодні допомагає вам завойовувати симпатії оточуючих. Можливо романтичне знайомство – воно відбудеться абсолютно несподівано і при досить екстравагантних обставин, причому проявляти ініціативу вам не доведеться. А Стрільців, що вже знайшли свою «половинку», чекає приємний сюрприз.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Надзвичайно важливою для вас сьогодні буде свобода дій. Все, що сковує і заважає руху вперед, має бути якщо не відкинуто, то акуратно відкладено убік. Пам'ятайте, що у вас є шанс домогтися дуже багато чого, тому не варто шкодувати сил і витрачати на безглузді переговори той час, який можна використовувати більш ефективно. Значні зміни відбуваються в романтичних стосунках. Вашої «половинці» належить побачити вас з несподіваного боку, і сюрприз цей буде приємним. Самотнім представникам знака вдасться справити приємне враження на симпатичну особу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день добре підходить для інвестицій: ви без праці визначаєте, у які проекти варто вкласти гроші, а від яких краще триматися подалі. Водоліям також везе при укладанні угод купівлі-продажу; дещо гірше йдуть справи з підписанням довгострокових трудових договорів. Емоційний фон цілком сприятливий, вас чекає день легкий і радісний, повний нехитрих задоволень та позитивних емоцій. Говорити про серйозні зміни не доводиться, але це навряд чи вас засмутить: ситуація, що склалася цілком задовільна.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вам належить взяти участь в якомусь громадському заході. Не можна сказати, що ви будете робити це за власним бажанням, скоріше мова буде йти про усвідомленої необхідності. Подія це чи доставить вам велике задоволення, але дозволить зав'язати корисне знайомство; не виключена і випадкова зустріч з людиною, якій ви давно збиралися нагадати про себе. Цей день виявиться дуже вдалим, якщо ви зумієте використовувати сформовані обставини у своїх інтересах. Будуть потрібні для цього лише фантазія і моторність.