Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 квітня. Поспішаємо спалювати мости

Вівторок, 5 квітня 2011, 08:50
Цей день пов'язаний з розривом багатьох зв'язків та припиненням відносин. Такі рішення приймаються поспіхом і не завжди виправдані, але, навіть розуміючи це, люди поспішають позбавитися від того, що стало (або тільки здалося?) непотрібним. Тільки дійсно мудрі люди проживуть цей день без проблем і потрясінь, але й їх чекає кілька неприємних хвилин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Постарайтеся порадувати себе, навіть якщо це буде пов'язано з незапланованими витратами. Ви сильніше звичайного потребуєте позитивних емоціях, а отримати їх зовсім не важко, достатньо прислухатися до власних бажань. Хоча ви буваєте дуже різкі у судженнях та висловлюваннях, оточуючі не тримають на вас зла, адже їм зрозумілі ваші пориви. І все ж діяти під впливом емоцій не можна, оскільки ви можете завдати шкоди собі або того, кого дійсно любите. Що б ви не збиралися зробити, спочатку заспокойтеся.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Несприятливий день для ділових переговорів, обговорення складних питань. Тельцям дуже важко знайти вірний тон, правильно зрозуміти співрозмовника. Намагаючись наполягти на своєму, ви раз у раз потрапляєте в незручні положення, намагаючись знайти компроміс – погоджуєтеся на занадто великі поступки. У вашому оточенні з'являються люди, чий вплив на ваше життя виявляється досить несприятливим. У знайомствах і контактах варто бути розбірливішим, небажано пов'язувати себе новими відносинами або якимись зобов'язаннями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для спілкування. Сьогодні ви дуже привабливі, і це допомагає вирішувати не тільки особисті, а й професійні проблеми. Але труднощі все ж не виключені; пов'язані вони будуть, в основному, з непослідовністю і непродуманістю ваших рішень. Сьогодні ви дуже ласі на все яскраве, блискуче, що кидається в очі. Це призводить і до невдалих покупок, і до сумнівних знайомствам. Проте серйозних втрат можна все ж таки не побоюватися, оскільки в найважливіші моменти ваш здоровий глузд бере гору над емоціями.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день для інвестицій, розширення власного бізнесу, початку нових комерційних проектів. Завдяки своєму неабиякому чуттю ви вправно знаходите вихід зі складних ситуацій; конкуренти ж ваші несуть серйозні втрати. Непогано складаються і особисті стосунки. Близькі люди помічають ваші достоїнства, старання і досягнення, і це вас дуже радує. Друга половина дня підходить як для поїздок по околицях, так і для початку великої подорожі. Можливо нове романтичне захоплення, яке зіграє у вашому житті більш серйозну роль, ніж здається спочатку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви здійснюють вчинки, які залучають загальну увагу. Сьогодні представники знаку так довго будуть на увазі, що це їх навіть втомить. Але в такому проведенні часу є і свої плюси: ви нагадайте про себе давнім знайомим і союзникам, завоюєте симпатії цікавих людей. Можливо початок нового роману. Важливо ставитися до себе з гумором: надмірна серйозність зробить ваше чарівність куди менш чарівним. Вірогідне отримання листів або посилок здалеку, а також подарунків від людей, подовгу живуть за кордоном.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви налаштовані не надто серйозно, тому багато їх ідеї та витівки не ведуть ні до чого, крім суєти, турбот і веселого безладу. Так, життя навколо вас кипить, але процес цей нікому не йде на користь. Ви можете втратити репутацію людини, на якого можна покластися у важкий момент, мимоволі опинитися вигнанцем посваритися з тими, хто недавно вас підтримував. Можливі невиправдані витрати, невдалі покупки. Поїздки краще відкласти до другої половини дня – в цей час вони будуть більш приємними і результативними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Кілька знижений життєвий потенціал, тому Ваги почасти втрачають інтерес до справ. Тим не менш, вплив позитивних тенденцій буде відчуватися, і ви напевно зможете налаштувати себе на потрібний лад, а вже після перших успіхів душевний підйом не змусить себе чекати. Намагайтеся не спілкуватися з людьми, що викликають у вас роздратування, триматися подалі від недоброзичливців і заздрісників. У колі близьких ви будете почувати себе затишно і комфортно, багато проблеми залишаться у минулому, а питання, які не дають вам спокою, можна буде спокійно обговорити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони налаштовані на миролюбний лад, і це допомагає їм зав'язувати нові знайомства. Щоправда, представники знака не дуже розбірливі, і в оточенні їх з'являються досить неприємні особи. Не поспішайте ділитися тим, що у вас на душі: все, що ви говорите сьогодні, може бути використано проти вас. Можливі конфлікти з людьми, які займають більш високе службове або суспільне становище. Вам вдається згладити гострі кути, але осад залишається неприємний. З іншого боку, сьогодні ви дізнаєтесь, хто насправді ваш друг.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви більш легковажні і самовпевнені, ніж звичайно; нескладно здогадатися, що це не веде ні до чого хорошого. Навіть якщо ви замислюєтеся про можливі наслідки своїх вчинків, це відбувається тоді, коли вже не можна нічого виправити. Небажано вирішувати фінансові та майнові питання, підписувати документи. Ви охоче беретеся за нові справи, але забуваєте доводити до кінця старі. Це напевно не сподобається вашим союзникам і однодумцям, а також старшим родичам. Останні сьогодні більш активно, ніж зазвичай, втручаються у ваше життя, що вас сильно засмучує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Велика ймовірність необачних вчинків, серйозних помилок, які вкрай негативно позначаться на ваших стосунках з оточуючими. Вам важко протистояти спокусам, а їх сьогодні буде чимало. Можливі сімейні сварки, які виникнуть через дрібниці, але приведуть до дуже серйозних наслідків. Можливо погіршення самопочуття, не виключені загострення хронічних захворювань і травми через необережність. Небажано поодинці приймати рішення, що стосуються сімейного бюджету або загального майна.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День, коли варто проявити самостійність і в прийнятті рішень, і в їх втіленні в життя. Вам не підходять стандартні методи і уторовані дороги, і багато ваших вчинки сьогодні будуть здаватися навколишнім дивними, але результатів ви досягнете видатних. Можливі великі грошові надходження. З'являється шанс вирішити проблеми, довгий час не давали спокою вам і вашим близьким. Діяти треба швидко, не втрачаючи часу дарма. Можливі несподівані ділові пропозиції, які варто прийняти.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не шкодуйте часу на переговори та обговорення важливих питань. Саме ваша здатність вести конструктивний діалог виявляється сьогодні дуже до речі: завдяки їй ви уникаєте проблем і труднощів, знаходьте нових помічників і союзників. Можуть виникнути розбіжності з керівництвом, але ваша правота незабаром стане очевидною всім. Хороший день для покупок, особливо – для придбання подарунків для близьких. Крім того, можна займатися організацією розважальних заходів: вони вдаються вам на славу.