Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 червня. Порадують цікаві ділові пропозиції

П'ятниця, 3 червня 2011, 08:59
Найважче сьогодні розібратися у собі: виникають проблеми з постановкою цілей і оцінкою їх значимості. Людям, що склали плани заздалегідь, потрібно намагатися дотримуватися їх, не звертаючи уваги на критичні або іронічні зауваження оточуючих. А от тим, хто звик «орієнтуватися по обстановці», буде важче: великий ризик потрапити під чужий вплив, стати жертвою маніпуляції.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Спокійний день, не обіцяє Овнам великих успіхів і перемог, а й серйозних неприємностей не несе. Можна багато чого встигнути, якщо діяти послідовно і обдумано, залишивши емоційні пориви осторонь. Недоброзичливці намагаються загнати вас у пастку, але ви проявляєте рідкісну передбачливість, завдяки якій і уникаєте проблем. Практичний, навіть прагматичний, підхід до вирішення будь-яких питань допомагає і в особистому житті. Саме завдяки йому ви не тільки знайдете вихід зі складного становища, але й розберетеся в істинних причинах того, що відбувається.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Імовірність невдач тим вище, чим більше ви покладаєтеся на везіння. Тельці, які віддають перевагу розраховувати на власні сили і готові трудитися в поті чола, мають всі шанси досягти успіху. Будьте готові допомагати оточуючим, надихати їх і вести за собою. Хочеться яскравих емоцій, подій, що запам'ятовуються, але особисте життя не радує ні тим, ні іншим. У стабільності є свої переваги: ​​принаймні, можна спокійно обміркувати плани на майбутнє. Життєвий потенціал високий, так що не бійтеся високих навантажень.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день не можна назвати особливо вдалим, але дещо яких результатів досягти можна. Правда, для цього доведеться попросити про допомогу впливових людей. Не дивуйтеся тому, що плата за їхні послуги виявиться досить високою. Можливі незаплановані витрати, фінансові втрати. Не слід ризикувати ні своїми, ні чужими грошима. Ви говорите чимало цікавих, оригінальних і сміливих речей, і не дивно, що знаходиться маса людей, готових слухати вас дуже уважно. Серед зацікавилися можна знайти не тільки союзників і однодумців, а й майбутнього супутника життя.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає удача. Цей день відмінно підходить для реалізації сміливих планів, почала якогось значного проекту. Крім того, вам щастить у дрібницях. Виникаючі непорозуміння можна швидко залагодити, спірні ситуації – використовувати в своїх інтересах. Ваші вчинки викликають неоднозначну реакцію в навколишніх. Сьогодні на вашу адресу звучать і похвала, і критика. Оцінюючи свої успіхи, ви не повинні брати до уваги ні те, ні інше: зараз значно важливіше ваша власна точка зору. День відмінно підходить для спілкування з дітьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день принесе зміни на краще, поки незначні, але дозволяють дивитися в майбутнє з оптимізмом. Не поспішайте з новими починаннями: зараз перші кроки даються досить важко, а пізніше можна буде досягти тих же результатів з меншими втратами. Несподіваний збіг обставин дозволить вам переконливо довести свою перевагу над конкурентами. Зачарувати, причарувати і завоювати прихильність – це ті завдання, які сьогодні даються вам дуже легко. Але ви не особливо прагнете до початку серйозних відносин, вважаючи за краще задовольнятися легким фліртом. Уважний людина це напевно помітить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потроху наростає напруга, ви відчуваєте наближення неприємних подій і починаєте до них готуватися. Поки недоброзичливці лише розставляють пастки, в які ви, за їхніми розрахунками, повинні потрапити через пару днів. Розкрити підступні задуми можна саме зараз, але від публічних викриттів краще утриматися: здобута інформація стане в нагоді вам пізніше. Дуже важливо використовувати будь-яку можливість розслабитися, скинути напругу, повеселитися. Подарувати хороший настрій зможе будь-яка дрібниця – наприклад, романтична комедія або кумедна пісенька.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День напружений і складний, що загрожує серйозними неприємностями. Вас дуже часто перевіряють і контролюють і занадто рідко залишають у спокої; це не сприяє ні нормальної роботи, ні хорошого настрою. Ви відчуваєте недоброзичливість оточуючих, навіть якщо вони намагаються не виявляти своїх справжніх почуттів, і дуже страждаєте через те, що не можете усунути її. Перестаньте шукати в собі причину всіх неприємностей і труднощів цього дня. Хід подій залежить від вас лише в малому ступені. Єдине, що вам варто зробити – це відмовитися від похмурих думок і поганих намірів, якщо такі є.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День непростий, що вимагає напруження й зосередженості. Не можна пускати ситуацію на самоплив: вона так і норовить витекти куди-небудь не туди. Доводиться постійно контролювати помічників і союзників, коригувати їхні плани. Хто-небудь інший просто зламався б, не витримавши гніту обставин, але вас виручають сильний характер і впевненість у собі. Вирішувати доводиться не тільки свої, але і чужі проблеми. Останнім ви приділяєте увагу з особливою охотою. Не чекайте подяки за працю: люди, яким ви допомагаєте, сьогодні приймають це як належне.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День, багатий цікавими подіями. Не можна сказати, що перемоги даються вам без жодних зусиль, але і нездоланних перешкод не виникає. Будь-який наявний у вас план стане ще більш багатообіцяючим і грандіозним, якщо ви його як слід обдумаєте. При виборі ділових партнерів покладайтеся на інтуїцію: вона не підводить. Сприятливий день для спілкування в неформальній обстановці. Велика ймовірність нових знайомств. Будьте пильні; людина, яка сьогодні радує вас компліментами, не такий простий, як хоче здаватися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День підходить для невеликих справ, які можна довести до переможного кінця відносно швидко. У відношенні більш серйозних починань інтуїція вас підводить: те, що сьогодні здається легким, насправді зовсім не просто. Пам'ятайте, що наступні дні зажадають серйозної корекції планів, і постарайтеся сьогодні встигнути якомога більше. Ви готові приймати непрості рішення самостійно, і ніхто не може на вас вплинути. Це допомагає вирішити одні особисті проблеми і породжує інші. Демонструючи близькій людині свою незалежність, ви фактично закладаєте міну уповільненої дії.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Хороший день, який принесе відразу кілька приємних новин. Можливе поліпшення фінансового становища. Деякі Водолії отримають шанс піднятися по кар'єрних сходах і правильно ним скористаються. Можна досягти важливих домовленостей з діловим партнером, разом з яким ви плануєте реалізувати свій новий проект. Уміння вести переговори і домагатися свого в нагоді і в особистому житті. Ви зможете переконати близьких у правильності ваших рішень, і всі залишаться задоволені. Сварок вдасться уникнути.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доводиться ризикувати, щоб досягти поставлених цілей, але зірки будуть на вашому боці, і це значно полегшить вирішення багатьох завдань. Правда, ваші супротивники не дрімають, але зараз вони не в силах вам нашкодити, їх інтриги марні. Порадують цікаві ділові пропозиції: прийнявши їх, ви не тільки непогано заробите, але й знайдете гідне застосування своїм здібностям. Можна зайнятися організацією розважальних заходів – вони вдадуться на славу. Не відмовляйтеся від відвідування розважальних закладів.