Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 червня. Будьте незалежними в думках

Вівторок, 7 червня 2011, 08:54
Хоча день не можна назвати відверто невдалим, досягнення дійсно видатних результатів видається сумнівним. День складається не кращим чином для тих, хто вважає за краще працювати в команді і звик покладатися на союзників: необхідні прояв незалежності в судженнях, самостійність. Висока ймовірність конфліктів між людьми, які недавно почали працювати разом.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День складається досить нерівно. На початку його вплив позитивних тенденцій буде ще досить сильним, тому саме на цей час слід планувати всі важливі та складні справи, відповідальні зустрічі. Покупки теж краще робити з ранку, пізніше ймовірність витратити гроші даремно зросте в рази. Друга половина дня значно складніше. Раз у раз виникають труднощі, несприятливий збіг обставин змушує змінювати плани. Несподівано псуються стосунки з близькими людьми, а розібратися, у чому причина того, що відбувається, не вдається.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Посилюється вплив позитивних тенденцій, з'являється можливість врегулювати непорозуміння, що виникли напередодні. Ви працюєте багато і плідно, чудово розуміючи, що сьогодні саме ваші старання необхідні для благополучного завершення якогось спільної справи. Нових розбіжностей з діловими партнерами не виникає, а старі здаються незначними. День підходить для романтичних побачень, Тельці отримають масу задоволення від спілкування з коханою людиною. Увечері варто відправитися в театр або відвідати концерт класичної музики.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сприятливий і дуже цікавий день. Він наповнений подіями, кожне з яких ви зможете використовувати у своїх інтересах. Високий творчий потенціал, у Близнюків з'являються чудові ідеї, які вмить отримують підтримку оточуючих. Можна розраховувати на привабливі пропозиції і хороші новини здалеку. Вдається досягти взаєморозуміння з близькими, врегулювати непорозуміння минулих днів. День підходить для обговорення сімейних планів, а також великих спільних покупок. Можна планувати поїздки – ви нічого не втратите.

Рак (22 червня – 23 липня)
День починається не кращим чином, але позитивні тенденції набирають чинності досить швидко, і незабаром ви помітите, що справи йдуть на лад. Дуже яскраво виявляється здатність до імпровізації, завдяки їй ви не губитеся навіть в самих складних і суперечливих ситуаціях. Добре проходять будь-які зустрічі і переговори, ви легко знаходите спільну мову і з новими людьми, і з тими, з ким вже не раз марно намагалися домовитися. Вечір принесе приємний сюрприз чи довгоочікувані новини. Можливо цікаве знайомство, і ви не поставитеся до нього дуже серйозно, але роль у вашому житті воно зіграє вельми значну.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий збіг обставин дозволяє несподівано швидко вирішити кілька проблем, які не на жарт стурбували вас напередодні. З'являються союзники і помічники; приємно, що вони не ставлять під сумнів ваше право віддавати розпорядження та намагаються виконувати їх найкращим чином. Не виключені грошові надходження, в тому числі – з нових джерел. Успіхи вас радують і надихають, настрій поліпшується. Це помічають близькі, яким спілкування з вами приносить все більшу радість. Друга половина дня підходить для дружніх зустрічей, вам будуть раді в будь-якій компанії.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Раз у раз виникають нові завдання і проблеми, причому вас засмучує не складність їх, а сама кількість. Здається, що знайти всі відповіді і рішення просто неможливо; як тільки ви наближаєтеся до мети, з'являються нові труднощі. Засмучує ще й те, що ніхто не намагається вам допомагати. Осторонь залишаються навіть люди, неодноразово обіцяли свою підтримку. В особистих стосунках теж не все гладко. Ви стаєте дуже підозрілі, прагнете контролювати кожного, хто вам дорогий. Остання може не на жарт дратувати близьких, яким саме сьогодні хочеться мати трохи більше свободи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Відповідний день для нових починань, особливо – вимагають творчого підходу, нестандартного погляду на події та завдання. Ваше вміння швидко проникати в суть речей виявляється дуже до речі, саме завдяки йому ви не тільки справляєтеся з власними труднощами, але й оточуючим надаєте своєчасну допомогу. Налагоджуються відносини з близькими, з'являється можливість благополучно завершити ті спільні проекти, які ви почали в попередні дні. День підходить для активного відпочинку та занять спортом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Проблеми виникають через те, що вам не вдається зосередитися. Ви переходите від однієї справи до іншого, але нічого не доводьте до кінця. Можливі проблеми фінансового та юридичного характеру. Не виключені розбіжності з діловими партнерами, багато Скорпіони зрозуміють, що настав час шукати нових союзників. Близькі не розуміють ваc, та ви і не особливо намагаєтеся пояснити, що ж з вами відбувається. Охолодження у відносинах носить тимчасовий характер і незабаром залишиться в минулому, якщо ви знайдете в собі сили протистояти спокусам, якими так багатий цей день.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сильно вплив позитивних тенденцій на сферу особистих відносин, у Стрільців налагоджуються відносини з близькими. Друзі теж не відмовлять у підтримці, якщо ви звернетеся із проханням. Можливо нове романтичне захоплення, досить легковажне, але все ж приносить багато радості. Здоровий глузд і бездоганна логіка допомагають знаходити оптимальне рішення професійних завдань. Ви проводите прекрасне враження на людей, з якими маєте справу. Ймовірно початок довгого і плідного співробітництва.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги схильні проявляти цілеспрямованість там, де в ній немає ніякої необхідності, і в результаті витрачають багато часу на справи, які можна було б відкласти. Безплідність зусиль дратує представників знаку, які раз у раз вихлюпують негативні емоції на близьких. Важливо не перепрацьовувати: життєвий потенціал знижений, занадто великі навантаження можуть погано відбитися на самопочутті. Вкрай небажано зловживанням алкоголем, оскільки його вплив на ваш організм сьогодні особливо руйнівно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Хоча вплив негативних все ще тенденцій дає про себе знати, день може бути відносно вдалим. Обов'язковими умовами успіху є серйозне і відповідальне ставлення до будь-якої справи і використання логіки при вирішенні будь-яких, навіть самих нескладних, завдань. Виявляти ці похвальні якості Водоліям сьогодні дещо складніше, ніж зазвичай. Емоційний фон відрізняється стабільністю. Ваш настрій можна назвати середнім, і його складно як зіпсувати, так і поліпшити. Особисті відносини покращаться, якщо ви будете також вимогливі до себе, як і до інших.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ще один складний день. Особливо сильно піддані впливу негативних тенденцій сімейні Риби: з точки зору спілкування з близькими це далеко не самий приємний день. Ви схильні до безкомпромісності і твердості навіть там, де більш доречні були б делікатність та дружність. На жаль, доповнюють нерадісну картину дня нездужання і фінансові проблеми. За таких обставин важко зберігати оптимізм, але тільки він може вберегти вас від занурення в темні води зневіри, розчарування і депресивних настроїв.