Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 червня. Бачимо істинну суть подій

П'ятниця, 10 червня 2011, 08:57
Доводиться потрудитися, щоб знайти і усунути справжні причини труднощів у справах. Для людей, що прагнуть до швидкого отримання результатів, цей день буде складний надзвичайно. Поспішність породжує помилки, виправлення яких забирає багато часу. У результаті день проходить украй неплодотворно.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Завдяки підприємливості та ретельності Овни можуть добитися чудових результатів, але головна особливість дня навіть не в цьому, а в тому, що представникам знака вдається черпати свіжі сили з того опору, який вони зустрічають. Ваш непідробний ентузіазм викликає повагу та інтерес оточуючих, допомагає знаходити нових союзників і покровителів. За будь-яке нове справу ви беретеся дуже азартно, і розваги не є винятком. Яскравих емоцій та незабутніх вражень буде багато, ви чудово проведете час у веселій компанії.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Як би не було цікаво і корисно, справа, якій ви присвятіть цей день, буде пов'язана із значними труднощами. Тому не варто розраховувати на блискавичні перемоги, швидкі успіхи. Бажано йти до мети разом зі старими, перевіреними партнерами. Нові контакти, як ділові, так і особисті, вимагають обережності і розбірливості. Досить важко уникнути непорозумінь у відносинах з близькими, не завжди вдається прийти до єдиної думки навіть за найпростішими питань. Відкладіть обговорення серйозних проблем, не вимагайте від близьких надто великих жертв.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Настав час розвіяти морок пліток і помилок, згусле навколо вас через інтриги ваших недоброзичливців. Чим більше щирі та відверті ви будете, тим краще. Проти початку нових відносин зірки нічого не мають, але спочатку, все ж таки, постарайтеся навести порядок у старих. Багато проблем, які здавалися нерозв'язними, втратять важливість і актуальність, ви знову завоюєте довіру і повагу людей, думка яких вам небайдуже. День підходить для великих придбань, інвестицій в бізнес або освіту.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ваша природна допитливість вселяє вам бажання досліджувати нові сфери, а заодно і шукати нові точки для докладання зусиль. Пам'ятайте, що цей день гарний для попередньої підготовки; час братися за втілення ваших геніальних ідей в життя настане дещо пізніше. Зустрічі й переговори краще планувати на другу половину дня – в цей час вам легше буде донести до співрозмовників свою точку зору, а ваші аргументи здадуться їм особливо переконливими. Непогано складуться поїздки, хоча часу вони заберуть трохи більше, ніж ви розраховуєте.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже складний емоційний фон цього дня, Леви опиняються в полоні суперечливих почуттів. Доводи розуму, на жаль, рідко знаходять прихильний прийом – ви дієте імпульсивно, не проявляючи і дещиці передбачливості. Не вдається вірно судити про людей, і досвідчений маніпулятор може використовувати вас як знаряддя для досягнення цілей. Можливі серйозні розбіжності в сім'ї, не виключено і початок тривалого конфлікту. Ви проявляєте рідкісну незговірливість, навіть коли справа стосується абсолютно незначних питань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам не доводиться прикладати якихось надприродних зусиль, щоб виявити як найважливіші, так і другорядні причини тих подій, через які доводиться змінювати плани, відмовлятися від цікавих проектів. Представники знаку сьогодні можуть похвалитися дивною прозорливістю, і це виявляється корисно не тільки їм самим, але й оточуючим: Діви дають відмінні поради і рекомендації. Відповідний день для того, щоб внести ясність в якісь складні сімейні ситуації, розставити потрібні акценти. Будьте тактовніше з дітьми: їхня може поранити ваша безкомпромісність.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У Терезів з'являється здатність якщо не творити дива, то, принаймні, домагатися бажаного найменш важким і при цьому найбільш ефективним шляхом. Тому день виявляється дуже плідним для представників знаку: вони досягають поставлених цілей, завершують розпочаті раніше проекти й успішно працюють над новими. Ви встигнете не тільки відмінно попрацювати, а й чудово відпочити, якщо не станете витрачати час даремно в середині дня. Увечері надійдуть цікаві новини, які потрібно буде прийняти до уваги при складанні планів на майбутнє.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони стають підбурювачами спокою. Представники цього знаку сьогодні керуються тільки власними бажаннями, не бажаючи визнавати загальноприйнятих традицій і відносин, і тим самим створюють навколо себе напружену атмосферу. Ви не сваритеся ні з ким, але люди, що оточують вас, раз у раз сваряться один з одним. У деяких ви пробуджуєте самі ниці почуття – ревнощі, заздрість – і самі ризикуєте стати їх жертвою. Дуже важливо знайти можливість побути наодинці з собою, постаратися відновити душевні сили: ви витрачаєте їх набагато більше, ніж здається.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям випаде можливість проявити свою індивідуальність, показати, наскільки вони відмінні від інших. Це день, коли зовнішній вигляд та імідж в цілому особливо важливі, особливо – для представників знаку, яких очікують переговори і зустрічі. Можна купувати одяг, косметику та парфумерію, відвідувати салони краси. День також підходить для будь-яких занять, розширюють кругозір – від вивчення іноземних мов до перегляду науково-популярних фільмів. Вірогідні несподівані поїздки, незаплановані розваги, які вас порадують.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ні просьби, ні вмовляння, ні логічні доводи оточуючих не можуть схилити вас до того, щоб ви відступили від своїх принципів, змінили плани. Таке впертість зрозуміло і зрозуміло, адже мова йде про дійсно важливих для вас речі. Однак плоди його можуть виявитися досить неприємними, особливо якщо ви не приймете до уваги ті факти, про які знову і знову нагадують ваші союзники. Уважно слухайте поради і рекомендації, та й критику намагайтеся аналізувати – є шанс почути щось дуже важливе й корисне.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Незважаючи на перешкоди, з якими доводиться стикатися Водоліям, цей день виявляється для представників знаку дуже плідним. І в цьому немає нічого дивного, адже чим складніша справа, тим з більшою готовністю ви за нього беретеся і тим більше наполегливості проявляєте. У результаті вирішеними виявляються навіть нерозв'язні проблеми. Ваші успіхи викликають захоплення, ви почуєте чимало компліментів. Можливо романтичне захоплення, яке з часом перейде в дуже серйозні і гармонійні відносини.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Для Риб цей день виявляється досить неприємним і складним. Представників знака турбують і ображають зауваження необізнаних людей, які надзвичайно активно втручаються в життя Риб, дають непрохані і часто безглузді поради, критикують те, що створювалося з великими труднощами. Напруженість зростає з кожною годиною, ввечері можливі напади роздратування. Якщо ви звикли тримати негативні емоції під контролем, не давати їм виходу, вірогідні головні болі, безсоння. Бажані заняття спортом на свіжому повітрі, прогулянки.