Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 червня. Долаємо труднощі перекладу

Середа, 15 червня 2011, 08:57
Несприятливий день для спілкування. Стає несподівано важко домовитися навіть з тими, хто зовсім недавно розумів вас з півслова; що вже казати про людей, ніколи насправді не розділяли вашої точки зору. Це уповільнює хід багатьох справ, змушує знову і знову обговорювати умови співпраці та взаємодії.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви емоційні, вразливі і схильні використовувати силовий спосіб вирішення питань. Цей метод здається ефективним, але пізніше ви не раз пошкодуєте про те, що заради негайного досягнення результату (і, треба зазначити, результату вельми сумнівної) образили людей, які вам дуже дорогі. Можна сказати, що це день помилок, виправлення яких стане для вас корисним уроком. Хочете знизити вплив негативних тенденцій? Будьте ласкаві, поступливі і беззахисні. Найкращий захист сьогодні – не напад, а відступ. Пройде зовсім небагато часу, і ви зрозумієте, що зайняли найвигіднішу позицію.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Професійні успіхи будуть дуже скромними: Тельці довго роздумують, і часу на те, щоб діяти, практично не залишається. Велика спокуса слідувати чужому Приміром, але робити цього не можна: зірки підтримають тих, хто приймає самостійні рішення. Можливе деяке поліпшення фінансового становища, але з покупками краще не поспішати. Не виключена сварка з коханою людиною, причому причина її буде вкрай незначною. Намагайтеся зберігати не тільки зовнішнє, але і внутрішній спокій – поки розум контролює емоції, загрози для відносин немає.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Порадує новина, отримана в першій половині дня. Вона ж, правда, змусить змінити плани – але навряд чи ви всерйоз турбуватиметеся через це. Це день імпровізацій і натхнення; діючи з натхнення, можна отримати неймовірні результати і досягти своєї головної мети. Можлива зустріч з людиною, який спочатку буде лише приємним компаньйоном, але поступово почне грати важливу роль у вашому житті. Не можна виявляти обачність в особистих відносинах: зірки покарають тих, хто спробує отримати вигоду з чужих почуттів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже важко слідувати раніше складеним планом – занадто багато з'являється несподіваної інформації, та й розпорядження керівництва вельми непередбачувані. Навколишні чекають від вас майже безмежною поступливості, і ви проявляєте її, хоча деколи корите себе за це. Спроби опиратися тиску ззовні спочатку здаються марними, але шанс відстояти свої інтереси все ж є. Близькі чекають від вас розуміння і підтримки, ви ж і самі не проти спертися на чуже плече. На щастя, знайдеться друг, готовий і вислухати, і дати добру пораду.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День виснажливий, складний і суперечливий. Дуже нестабільний емоційний фон, настрій Львів коливається, і представникам знака доводиться буквально вибиватися з сил, щоб зберегти подобу душевної рівноваги. Волю емоціям давати ніяк не можна – якщо ви будете керуватися ними, ситуація вийде з-під контролю негайно, остаточно і безповоротно. Потрібні розбірливість і стриманість у спілкуванні, навіть коли мова йде про найближчих людей. Не кажіть зайвого, не поспішайте засуджувати чи підтримувати когось: дуже велика вірогідність помилки, хибного кроку, який дорого обійдеться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже складний день з точки зору романтичних відносин: вірогідність розбіжностей з коханою людиною висока, до того ж Діви, всупереч звичаю, дуже дратівливі й вимогливі. Якщо вести себе спокійно не виходить, намагайтеся, принаймні, уникати різких висловлювань і докорів. Сьогодні вам навряд чи вдасться висловити критику в делікатній формі. Корисне спілкування з членами сім'ї, зміцнення родинних зв'язків, дотримання традицій. З професійної точки зору день нейтральний, успіхи будуть прямо залежати від прикладених зусиль.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Обережніше з обіцянками – ви даєте їх легко, а стримуєте аж ніяк не завжди, що може стати причиною проблем. Особливо важливо не підвести коханої людини: якщо ви його розчаруєте сьогодні, повернути відносини в нормальне русло буде дуже важко. Сприятлива фінансова картина, можливі вдалі операції, грошові надходження, подарунки. Вірогідні багатообіцяючі знайомства з людьми з інших міст і країн. Хороший день для навчання, особливо – повторення пройденого; ваша чіпка пам'ять утримує масу корисної інформації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони сприймають всі труднощі і проблеми цього дня із завидною стійкістю. Завершення важливих справ багато в чому залежить від того, чи будете ви добиватися свого всупереч несприятливим обставинам. Найважливіші битви доведеться вести на самоті – недавні помічники і однодумці, на жаль, біжать з поля боя.В особистому житті ситуація складається заплутана, і рубати з плеча ніяк не можна. Вам доведеться вирішити непросте завдання, врахувати інтереси близьких людей, але і вірність власним ідеалам та принципам зберегти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Нерівний, суперечливий день. Стрільці то сповнені натхнення і готові ділитися цікавими ідеями, то знаходяться в стані, близькому до депресії, і уникають спілкування навіть з найближчими людьми. Важливою стає підтримка членів сім'ї, і ви її напевно отримаєте, причому скаржитися на свої проблеми і несправедливість життя в цілому для цього не знадобиться. День підходить для активного відпочинку, відвідування культурних та світських заходів. Ви жадаєте нових вражень, а от кохана людина віддає перевагу більш спокійне проведення часу – це може стати причиною сварки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Порадують новини, що стосуються фінансів. Матеріальне становище багатьох Козерогів покращиться, доходи деяких представників знаку збільшаться в рази. Але не варто розраховувати на те, що гроші будуть падати з неба – їх доведеться заробляти, докладаючи зусилля, і часом зусилля не на жарт. Зміни в професійній сфері (вже відбуваються і лише намічені) змушують вас зануритися в роботу, забувши про особисті інтереси. Це може стати причиною розколу в романтичних стосунках, оскільки «половинки» багатьох Козерогів будуть наполегливо вимагати знаків уваги, турботи і любові, не бажаючи рахуватися з ситуацією, що склалася.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Емоційний фон дня несприятливий, Водолії ніяк не можуть досягти гармонії з собою і порозумітися з оточуючими. Чим ближче до вас люди, тим більше їм дістається; найгірше доведеться «половинкам» представників знаку. Справедливості заради відзначимо, що і до себе ви не особливо поблажливі, але якщо власні помилки здаються вам незначними, то чужі – майже катастрофічними. Відкладіть з'ясування відносин і пошуки винних, зосередьтеся на вирішенні поточних питань. Корисна і ефективна діяльність – найкращий спосіб максимально використовувати вплив позитивних тенденцій.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У діловій сфері Риби проявляють себе з кращого боку. Їх бездоганний професіоналізм, багатий життєвий досвід і широкий кругозір виявляються дуже до речі, коли доводиться швидко приймати рішення. Навіть якщо ситуація близька до критичної і все навколо втратили голови, ви залишаєтеся оплотом спокою, розсудливості і цілеспрямованості. Дуже вдалий день для ділових переговорів, налагодження відносин з новими партнерами, пошуку клієнтів і роботодавців. На спілкування з близькими, на жаль, енергії залишається значно менше, і це може викликати серйозне невдоволення з їхнього боку.