Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 червня. Не ховаємо голову в пісок

П'ятниця, 17 червня 2011, 08:51
Проблеми цього дня пов'язані з тим, що люди без всяких сумнівів приймають на віру будь-які вигадки просто тому, що хочуть зберегти свої ілюзії, а не зіткнутися віч-на-віч з суворою реальністю. В результаті, на перший погляд, все складається непогано, але мало-мальськи уважному спостерігачеві швидко стає ясно, що це зовсім не так.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів цей день не особливо сприятливий. Представникам знака не вдається досягти поставлених цілей, на шляху виникає багато труднощів. Можливі затримки при оформленні важливих документів, особливо – пов'язаних із запланованими на найближчий час поїздками. Цей день не підходить ні для яких операцій з фінансами; бажано обмежитися тільки найнеобхіднішими покупками. Зверніть увагу на свої відносини з близькими, приділіть увагу людям, які вам дороги. Прояв егоїзму і навіть просте небажання поділитися своїми емоціями та переживаннями можуть спровокувати серйозний і тривалий розлад.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям виявляється вкрай складно навести порядок у ділових відносинах, з'ясувати, кого вони можуть вважати своїми союзниками, а кому краще не довіряти. Представники знаку можуть знайти нових покровителів, але лише в тому випадку, якщо гранично ясно і чітко висловлять свої наміри, а ідеї піднесуть в максимально привабливому вигляді. День підходить для проведення рекламних кампаній та презентацій. Бажано утриматися від незапланованих покупок, не брати грошей в борг, не звертатися в кредитні організації. День підходить для допомоги престарілим родичам та іншим особам старшого віку, а також для участі у благодійних заходах.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки ризикують виявитися іграшкою в чужих руках. Якщо хочете уникнути цієї неприємної ролі, протягом усього дня зберігайте холоднокровність і здоровий глузд, не дозволяйте нікому користуватися вашим природним благородством, викликати у вас почуття провини. Деякі ваші сьогоднішні вчинки і вислови можуть здатися цинічними, але вони є всього лише необхідною самозахистом. День підходить для спілкування з давніми знайомими, людьми, яким ви довіряєте, у чиїй підтримці не сумніваєтеся. Не шукайте нових союзників – зараз один старий друг дійсно краще будь-якої кількості нових.

Рак (22 червня – 23 липня)
У Раків з'являється можливість повернути собі якісь втрачені цінності, причому не тільки матеріального характеру. Можна, наприклад, відновити ті відносини, які довго радували вас в минулому, або повернутися до розпочатим, але не доведеним до фіналу проектам. Деякі представники знаку згадують про давні хобі або знаходять гідне застосування своїм талантам забутим. На жаль, життєвий потенціал потроху знижується, тому ви швидко втомлюєтеся і можете навіть захворіти. Важливо дотримуватися розумного режиму дня, бажано також дотримуватися дієти.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви не можуть похвалитися високою діловою активністю або видатним трудовим ентузіазмом. Представники знака воліли б корисним заняттям якісь невинні і приємні розваги, але, на жаль, обставини не дозволяють цього. Постарайтеся все ж зосередитися на справах: в середині дня вам потрібно буде прийняти зважене рішення, яке позначиться на подальшому розвитку вашої кар'єри. Ви нетерплячі і поривчасті, це не кращим чином позначається на відносинах з близькими. Конфлікти сьогодні можуть виникати через скоєні дрібниці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже несприятливий емоційний фон дня. Діви, які в інших обставинах могли б багато чого досягти і подолати будь-які труднощі, сьогодні зайняті лише одним – вони мучать себе самими похмурими думками і віддаються самим тривожним очікуванням. Навколишні (причому, як найближчі, так і малознайомі люди) спробують розвеселити вас, але, на жаль, старання їх призведуть лише до погіршення вашого настрою. Не вдається знайти розраду ні в роботі, ні в звичному відпочинку. Необхідні нові яскраві враження, щоб підбадьоритися, пережити душевну метаморфозу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези з величезним ентузіазмом беруться за складні справи і доводять їх до блискучого фіналу так швидко, що оточуючим залишається лише дивуватися і заздрити. Представники знака розраховують тільки на себе, ні від кого не чекають ані реальної допомоги, ні навіть моральної підтримки – і це дає їм величезну перевагу, робить їх майже непереможними. Лише в особистих відносинах негативні тенденції дають про себе знати. Тут відчувається деяке охолодження, яке є наслідком вашої замкнутості, відстороненості. Чи не відстороняйтеся від сімейних справ, проявіть інтерес до життя близьких, і ви збережете добрі стосунки з тими, хто вам доріг.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони здійснюють ризиковані і аж ніяк не завжди схвалювані суспільством вчинки, сподіваючись якомога швидше досягти своєї мети. Але – іронія долі – чим більше ви квапитеся, тим повільніше розвиваються події. Тому розумніше буде не воювати з несприятливими тенденціями, а набратися терпіння і дочекатися вдалого збігу обставин. Турбота коханої людини безмежна і часом навіть нав'язлива, ви сприймаєте її як замах на свою самостійність. Це може стати причиною конфліктів, якщо ви не утримаєтеся від уїдливих зауважень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці повинні бути готові до кровопролитної боротьби з недоброзичливцями. Сьогодні ви не можете дозволити собі ні відступати, ні брати полонених: ситуація вимагає рішучих дій. Деяким представникам знака доведеться піти на угоду з власною совістю, порушити свої принципи. Дуже несприятливий день для підписання важливих документів, що стосуються майна, особливо – продажу і купівлі нерухомого майна. Крім того, небажано вирушати в далекі подорожі: вони не виправдають очікувань і принесуть багато хвилювань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для вас цей день складеться досить вдало, якщо ви будете розраховувати тільки на себе і не станете чекати допомоги. Співпраця навіть з перевіреними партнерами виявляється досить неефективним, що вже говорити про нові союзниках – з ними вам просто не вдається знайти спільної мови. Можливі серйозні розбіжності з керівництвом. Сварок у родині можна уникнути, якщо виявити поступливість, відкласти реалізацію якихось своїх планів, піти назустріч близьким. Навіть самого скромного самопожертви буде достатньо, щоб розігнати згущуються над вашою головою хмари.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте готові до неприємних известиям. Багато чого з того, що ви планували, здійснити не вдасться, і звинувачувати в цьому можна тільки себе. Небажано призначати на цей день важливі зустрічі, особливо – переговори, що стосуються зміни місця роботи або початку реалізації нових проектів. Вірогідні розбіжності з близькими, причому каменем спотикання може стати що завгодно – від ваших політичних поглядів до планів на подальше життя. Дуже важливо чути співрозмовника, приймати до уваги його аргументи, інакше конфлікт розростеться до катастрофічних масштабів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день пов'язаний більшою мірою не з прагненням вперед і старанням досягти найкращих результатів, а з намаганням не розгубити того, що далося ціною великих зусиль. Навіть самі щедрі сьогодні воліють зберігати, а не ділитися, і наслідком цієї тенденції стає розлад у союзах, зовсім недавно здавалися надзвичайно гармонійними. Важко виявляється зберегти рівні й гармонійні відносини з оточуючими: аж надто різними виявляються цілі та плани, до того ж зірки сьогодні майстерно зіштовхують людей, які не розуміють і засуджують один одного.