Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 червня. Приміряємо новий образ

Середа, 29 червня 2011, 09:26
День, коли для досягнення бажаного результату доведеться змінити свій образ дій і порушити правила, що здавалися непорушними. Буде потрібно певна хоробрість, не всі знайдуть в собі сили чинити так, як того вимагають обставини. Можливі розбіжності між недавніми союзниками; може дратувати як нерішучість партнерів, так і їх зайва самовпевненість.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зазвичай ви дієте рішуче і швидко, керуєтеся інтуїцією або навіть швидкоплинними бажаннями та емоціями. Сьогодні ж – дуже до речі! – З'являється бажання серйозно зважити всі «за» і «проти». Справа виявляється зненацька захоплюючим. Поки ви зважуєте, ваші недоброзичливці і конкуренти не втрачають часу дарма, що значно знижує ваші шанси домогтися успіху. Можна знайти порозуміння у близьких людей, однак не варто розраховувати на безумовну підтримку коханої людини. Ваша «половинка» схильна робити критичні зауваження, дуже розумні, але не завжди приємні.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Незважаючи на численні спокуси і спокуси, ви зберігаєте вірність своїм принципам і моральним правилам, навіть якщо це дещо звужує ваші можливості. Така позиція гідна поваги, і її напевно відзначать і оцінять люди, з якими ви хотіли б підтримувати серйозні стосунки ділового або особистого характеру. Можливі значні витрати, зумовлені вашим бажанням допомогти комусь із близьких, врегулювати сімейні розбіжності. Своєчасне втручання старшого родича допоможе уникнути зайвих витрат.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте готові проявити саме незаперечна послух законам і правилам, до яких відносяться з повагою ваші ділові партнери. Демонструвати бунтарські звички і милі особливості, властиві творчим особистостям, можна виключно в колі близьких людей. Професійні контакти вимагають серйозності, консерватизму, відповідального ставлення до слів і обіцянок. Можливі значні зміни у відносинах з коханою людиною. Акценти зміщуються, ви серйозно замислюєтеся про те, чи можливо спільне майбутнє і яким воно може бути. Не поспішайте приймати рішення.

Рак (22 червня – 23 липня)
День виявляється складним і неприємним: вам важко зрозуміти підгрунтя відбувається, розібратися в причинно-наслідкових зв'язках. Вся справа в тому, що ви довгий час були занадто довірливі і навіть не намагалися зрозуміти, чим керуються люди навколо вас, до чого прагнуть і чого побоюються. Буде потрібно серйозне ставлення до дрібниць, вдумливий аналіз навіть самих малозначних фактів, щоб прийти до правильних висновків (які можуть виявитися зовсім не приємними) і прийняти вірне рішення. Не поспішайте і нікому не дозволяйте квапити вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже напружено складаються відносини з оточуючими, і це затьмарює досить плідний і вдалий з ділової точки зору день. Дріб'язкова сварка викликає ланцюгову реакцію – виникають все нові і нові образи, і примирення стає все більш важким. Ситуація посилюється тим, що ви майже не сумніваєтеся у власній правоті і на поступки йти не бажаєте. День підходить для укладання угод, деталі яких обговорювалися раніше, укладання договорів, великих покупок та інвестицій. Найбільш енергійні і невтомні Леви зможуть знайти нове джерело доходів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви почнете день на мінорній ноті, і перша його частина пройде не надто вдало і плідно. Але ви не з тих, хто мириться з труднощами, тому незабаром вас відвідає бажання чинити опір впливу негативних тенденцій і інтриг недоброзичливців, реалізувати плани, довести до кінця розпочаті справи. Наскільки перша половина дня бідна подіями і можливостями, настільки ж друга ними багата. На кінець дня у вас буде чимало підстав пишатися собою. Неодмінно знайдеться і привід влаштувати свято для друзів – він, до речі, пройде надзвичайно весело і цікаво.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вам належить зіткнутися з людиною, схильним до дивних, але нешкідливим дивацтв. Не довіряйте першому враженню: той, хто здається безвідповідальним і легковажним, здатний в складній ситуації проявити і серйозність, і передбачливість, і спостережливість. В цілому день більше підходить для особистих контактів, ніж для ділових, так і впоратися з особистими проблемами буде простіше, ніж з професійними. У другій половині дня можливі незаплановані поїздки, під час яких ви зробите вдалі покупки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ви проявляєте твердість характеру, відмовляєтеся йти на поступки і залишаєтеся байдужими до найзворушливішим скаргами оточуючих. Як не дивно, це зовсім не псує ваших відносин з іншими людьми: ви викликаєте симпатію і інтерес, особливо – у представників протилежної статі. День підходить для творчої діяльності, а також самостійної роботи, що вимагає акуратності і точності. Можна будувати плани, обговорювати перспективи співпраці, займатися організацією відпочинку і подорожей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Досягати поставлених цілей вам допомагає проста хитрість: сьогодні ви наслідує своїм конкурентам, вже досягли успіху, берете на озброєння їхні методи і накопичений досвід. Спостережливість дозволяє нічого не випустити з уваги, а розум – робити правильні висновки з суперечливих, на перший погляд, фактів. Ви схильні до уїдливим зауваженням, різким судженням, необгрунтованих звинувачень – все це не кращим чином позначається на відносинах з оточуючими. Однак увечері ваш настрій поліпшиться; незабаром вдасться відновити взаєморозуміння і гармонію.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні вам доведеться трудитися в поті чола: настав час розібратися в потворної масі вигадок і помилок, так чи інакше пов'язаних зі справою, яку представляє для вас особливий інтерес. Досить складно виявляється знайти тямущих помічників, оскільки ваші доводи здаються людям непереконливими, а висновки – спірними. Так що, якщо ви не хочете діяти самостійно, будьте готові витратити багато часу на розмови і дискусії. Будьте уважнішими в поїздках – на жаль, велика ймовірність поломки транспортних засобів та інших неприємностей у дорозі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви сповнені ентузіазму і охоче беретеся навіть за найскладніші справи. Оптимізм і віра у свої сили сприяють успіху, день складається досить вдало. Можна довести до блискучого фіналу раніше розпочаті справи або приступити до реалізації нових планів. Є ймовірність благополучного врегулювання майнових і фінансових конфліктів. У любові, на жаль, вам щастить значно менше. Можливі сварки з близькою людиною, серйозні розбіжності, конфлікт інтересів. Прагнучи згладити гострі кути ви проявляєте надмірну поступливість; пізніше, згадуючи про події цього дня, ви визнаєте, що принесли величезну жертву.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні ви перебуваєте в тому рідкісному настрої, який дозволяє спокійно досліджувати і зважувати мотиви ваших недоброзичливців та інших несимпатичних людей, до всього і всіх ставитися з розумінням і навіть час від часу підставляти ліву щоку тим, кому не сподобалося бити вас по правій. Ви встигаєте багато, але мало дбаєте про власні справи, тому навряд чи визнаєте день плідним. На подяку розраховувати не доводиться – хіба що хтось мимохідь похвалить вас за безкорисливість. Обережніше з грошима: напевно знайдуться люди, які спробують використовувати вашу доброту у своїх корисливих цілях.