Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 червня. Створюємо атмосферу терпимості

Четвер, 30 червня 2011, 08:57
Відповідний день для спілкування, взаємодії з оточуючими, вирішення найрізноманітніших питань. Атмосфера терпимості, взаєморозуміння, поблажливості до слабостей один одного сприяє врегулюванню давніх конфліктів, налагодженню будь-яких відносин. Небажано брати на себе зобов'язання, та й вірити всім обіцянкам, які дають інші, не варто – перебуваючи в милостивому настрої, люди переоцінюють свої можливості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви нетерплячі, примхливі і абсолютно чарівні. Навіть якщо ви зовсім не бажаєте вчитися на своїх помилках і знову робите помилки, які вже одного разу були строго засуджені оточуючими, вам це сходить з рук. Можлива поява нових друзів і шанувальників, день відмінно підходить для будь-яких зустрічей. На жаль, знижений творчий потенціал, вам важко приймати самостійні рішення, та й спроби слідувати чужому прикладу виявляються невдалими. Уникайте поспіху, до будь-яких справах, якими займаєтеся, ставитеся гранично відповідально і серйозно.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Значну частину дня ви проводите у відмінному настрої, але тим важче виявляється впоратися з негативними емоціями, які охоплюють вас в деякі моменти. Найбільш руйнівна з них – жага помсти за якісь давні образи, часто – уявні і надумані. Керуйтеся здоровим сенсів, не дозволяйте почуттям брати над вами верх. Вибирайте для спілкування людей, яких ви поважаєте за стриманість, холоднокровність і цілеспрямованість. Від непередбачуваних і імпульсивних осіб краще триматися подалі – на жаль, занадто часто ви мимоволі прямуєте їхній приклад.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вам важко прийняти правильне рішення: розум каже одне, а серце твердить інше. Надзвичайно небезпечно змішувати ділові та особисті відносини; роботу й особисте життя сьогодні необхідно відокремити одне від одного настільки, наскільки це тільки можливо. Небажано вирішувати фінансові та майнові питання, виступати в суді. Вам надається шанс відновити якісь давні відносини, але робити це варто лише в тому випадку, якщо у вас не залишилося ні образ, ні гніву, ні злості, викликаних тим, що трапилося в минулому; в іншому випадку ваші спроби не приведуть ні до чого хорошого.

Рак (22 червня – 23 липня)
Прослідкуйте за своєю поведінкою на роботі: сьогодні вам необхідно демонструвати керівництву свою повагу, а також старанність, працьовитість і відданість компанії. Найменший сумнів сильних світу цього у ваших особистих або ділових якостях може спорудити труднопреодолімим перешкоду на вашому шляху до кар'єрних вершин. Якщо ви робите великі покупки, не скупіться. Це той самий день, коли спроба заощадити умовну «копійку» може призвести до серйозних втрат. Витрати можуть бути великими; ваше завдання – простежити за тим, щоб вони були виправданими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Відповідний день для того, щоб отримати відповіді на давно турбують вас питання, розставити акценти в проблемних відносинах, прийняти якісь остаточні рішення. Ви дуже серйозні і відповідальні, інтуїція ваша гостра, а логіка – бездоганна. Все це дозволяє розраховувати на те, що помилок вдасться уникнути. Можливі розбіжності зі старшими родичами або іншими людьми зрілого віку. Ви зможете довести, що мають рацію, але це буде нелегко і вдасться не відразу. З представниками свого покоління порозумітися значно простіше. День підходить для початку дружніх і любовних відносин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відповідний день щоб дістати те, що ви давно мрієте володіти. Для цього доведеться проявити трохи спритності і хитрості, але сьогодні на недолік цих якостей ви напевне не можете поскаржитися. Ваші успіхи викликають заздрість оточуючих, але це зовсім не привід турбуватися: чи хтось із заздрісників, недоброзичливців та інших недругів зможе вам нашкодити. Гроші ви витрачаєте легко і натхненно, робите близьким прекрасні подарунки, час проводите весело і безтурботно. Але ваша марнотратність не призводить до неприємних наслідків, так що і опиратися їй не потрібно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте обережні. Сьогодні вас очікують зустрічі з людьми, спритно маніпулює фактами, здатними використовувати чужу слабкість в своїх інтересах. Ви налаштовані добродушно і готові підтримати кожного, хто про це попросить, а тому стаєте дуже привабливою жертвою для шахраїв всіх мастей. Уважно стежте за своїми речами – є ризик втратити те, чим ви справді цінуєте. Труднощі, на жаль, не виключені, але якщо вони виникнуть, поруч з вами будуть друзі, які й допоможуть подолати всі перешкоди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться відстоювати власні інтереси, часто в досить жорсткій формі: недоброзичливці заявляють претензії на те, що ви звикли вважати виключно своїм. На роботі уникайте конкурентної боротьби: шанси вийти з неї переможцем невеликі. Можливі серйозні розбіжності з діловими партнерами, доведеться переглядати умови співпраці. А от в особистому житті труднощів не виникає, тому що близькі вас розуміють і цінують. День відмінно підходить для сімейних свят, зустрічей з родичами, романтичних побачень і дружніх зустрічей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні ви не раз здивуєте оточуючих. Наприклад, тим, що з абсолютно незрозумілих причин відмовтеся від співпраці, яке здається дуже перспективним. Але ще більшим буде загальне здивування, коли з'ясується, що насправді ви не упустили прекрасну можливість, а пройшли повз розставленої недоброзичливцем пастки! Інтуїція ваша сьогодні дуже гостра, підказки їй – вірні, точні і своєчасні. Досить довіряти їм, щоб уникнути труднощів і прийняти правильне рішення, якими б заплутаними не здавалися обставини.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вам доведеться визнати, що не всі рішення, прийняті вами останнім часом, були виправдані фактами, і часом ви керувалися аж ніяк не найкращими спонуканнями. Ви не тільки усвідомлюєте свої помилки, але і постараєтеся якомога швидше виправити їх, що дуже сподобається людям, думка яких для вас важливо. Будьте обережнішими у розмовах про майбутнє: ви схильні давати необдумані обіцянку, переоцінювати свої і чужі можливості. Краще зосередитися на вирішенні поточних задач. Небажано втручатися в конфлікти, які не мають до вас прямого відношення: сьогодні ви напрочуд нетактовні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вивести вас з терпіння не вдається нікому, хоча намагаються це зробити буде достатньо. День підходить для проведення переговорів, укладання угод купівлі-продажу, іншої комерційної діяльності. Складніше виявляється впоратися із завданнями, які вимагають самостійної роботи, самоти, зосередженості: складними розрахунками, завчанням іноземних слів, графічними роботами високої точності. Пам'ятайте, що ваше сьогоднішнє дружелюбність представники протилежної статі можуть розцінювати як бажання пофліртувати, і не дивуйтеся надмірного увазі до власної персони.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви готові виправдати і пробачити тих, хто колись завдав вам болючий удар, але не робите зовсім нічого для того, щоб трапилися не повторилося. Саме тому ви ризикуєте стати жертвою людей, які звикли за чужий рахунок вирішувати власні емоційні та психологічні проблеми. Прислухайтеся до порад людей, яких добре знаєте і в чиєму розсудливості вже не раз переконувалися. Власна інтуїція може підвести, а от чужий досвід буде до речі. У другій половині дня не пропустіть можливість зробити невелику поїздку або екскурсію – зміна обстановки буде дуже до речі.