Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 липня. Проявляємо розумну обережність

Понеділок, 18 липня 2011, 08:50
Непоганий день. Для того щоб уникнути труднощів, потрібно зовсім небагато – проявити розумну обережність і не покладатися на авось.
гороскоп

Пам'ятайте, що серйозні справи не терплять суєти, і не турбуйтеся через численні затримок при реалізації важливих проектів. Відстрочки можна використовувати, щоб ще раз обдумати свої плани і внести в них необхідні корективи, а заодно і з'ясувати, які таємні наміри недоброзичливців.

День добре підходить для контактів будь-якого роду – від ділових переговорів до дружніх побачень. Неважко зробити гарне враження на інших людей, проте слід пам'ятати, що ваші уявлення про нових знайомих можуть бути помилковими.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вам доводиться долати різноманітні труднощі, найсерйознішою з яких є ваша власна лінь. Саме з нею впоратися майже неможливо – хіба що комусь вдасться захопити вас надзвичайно цікавим і перспективним проектом. Але навіть якщо трудитися ви будете без особливого ентузіазму, це навряд чи викличе негативну реакцію з боку керівництва: з усіма терміновими справами ви погано-бідно справляєтеся, а більшого зараз і не потрібно. Для початку нових відносин це не найкращий день, оскільки ви пред'являєте до оточуючих занадто високі і часто суперечливі вимоги. Близькі люди поставляться до цього з гумором, а от нові знайомі можуть бути неприємно здивовані.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День виявляється досить приємним, хоча і не дуже багатообіцяючим. Ви з задоволенням займаєтеся звичними справами і з цікавістю беретеся за нові проекти, хоча і намагаєтеся не приймати важливих рішень, уникати ситуацій, що вимагають прояви самостійності. На щастя, можна порадитися з союзниками, помічниками і підлеглими; співробітництво будь-якого роду сьогодні плідно. Надходять цікаві комерційні пропозиції, можливе укладання вигідних угод. В особистому житті намагайтеся не проявляти надмірної прагматизму, щоб не образити близьких.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пов'язаний з початком нового життєвого етапу, змінами у світогляді, появою нових звичок і відмовою від старих. Часом ви занадто поспішаєте, наприклад, коли приймаєте рішення про розрив давніх ділових відносин, але непоправних помилок все ж не допускаєте. День добре підходить для зустрічей з потенційними партнерами, у тому числі – іногородніми і іноземними. Вам подобається привертати до себе увагу. Це сприяє новим знайомствам, але змушує турбуватися вашу «половинку». Ведіть себе більш стримано, якщо вам небайдужі почуття коханої людини.

Рак (22 червня – 23 липня)
Це дуже суперечливий, нерівний і неспокійний день. Ваш настрій нестабільно, і в цьому немає нічого дивного – картина дня постійно змінюються, раз у раз виникають нові обставини, які не можна не брати до уваги. Вам не завадять підтримка досвідчених людей, мудрі поради старших. Власного життєвого досвіду може виявитися недостатньо для того, щоб прийняти правильне рішення. Уникайте серйозних інтелектуальних та емоційних навантажень, не проводите цей день у роздумах над питаннями, які не мають відповідей. Нехитрі розваги – це якраз те, що вам потрібно сьогодні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Розраховувати сьогодні слід не на удачу, а на власні сили – тільки в цьому випадку ви зможете досягти мети або хоча б наблизитися до неї. Обставини складаються не найсприятливішим чином, а й безнадійної ситуацію не назвеш. Бажано утриматися від великих витрат; інвестиції можна робити тільки в надійні проекти, оскільки ризик фінансових втрат великий. Можна виявляти ініціативу в особистих відносинах: вона буде зустрінута прихильно. Життєвий тонус високий, незважаючи на серйозні навантаження, ви повні енергії і випромінюєте оптимізм.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вплив негативних тенденцій йде на спад, і день складається непогано. Виникають деякі професійні проблеми, але вони не настільки складні, як здається на перший погляд. Головне – нічого не пускати на самоплив, особисто контролювати хід важливих для вас справ. Повністю довіряти підлеглим, союзникам і помічникам, на жаль, поки не можна. Спроби досягти гармонії в особистих стосунках виявляються безуспішними, але деякі гострі кути згладити можна. Не варто відразу ділитися всіма думками, які приходять вам в голову; стриманість у висловлюваннях істотно знизить вірогідність конфліктів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не виключені розчарування, дрібні труднощі, які підірвуть вашу віру в себе. Критика на вашу адресу буде дуже жорсткою; до неї, тим не менш, слід прислухатися: можна почути щось корисне. Важко знайти спільну мову з керівництвом і діловими партнерами, можуть дратувати колеги, чиє ставлення до роботи суттєво відрізняється від вашого. Від вас чекають прояву ініціативи в особистих відносинах, винахідливості, спритності; ви ж хотіли б, щоб думав і діяв хтось інший. В результаті складається дискомфортна для всіх ситуація.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Це невдалий день. Проблеми виникають саме в тих справах, які для вас особливо важливі, і про ваші труднощі негайно стає відомо людям, які грають у вашому житті значну роль. Дуже велика ймовірність труднощів у професійній сфері, ніяк не вдається знайти ефективний спосіб подолання перешкод. З близькими важко порозумітися, але набагато більше вас турбує те, що ніяк не вдається розібратися з власними внутрішніми суперечностями, розставити пріоритети і визначитися з цілями. Не робіть рішучих дій, поки не знайдете душевну рівновагу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День підходить для реалізації раніше складених планів, а також для початку роботи над масштабними та довгостроковими проектами. Вам вдається знайти надійних союзників і заручитися підтримкою сильних світу цього. Можливі незаплановані грошові надходження, в тому числі – з несподіваних джерел. Хороший день для початку будь-якої співпраці. Сімейні розбіжності вдається швидко врегулювати, ваші дипломатичні таланти виявляються дуже до речі. Вірогідні сюрпризи, подарунки, а також несподівані візити далеких родичів і старих друзів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день буде важким. Змушують хвилюватися новини, що надійшли здалеку. Не діяти не можна – час не чекає, але, на жаль, ви ніяк не можете вирішити, що ж потрібно зробити, щоб домогтися успіху або хоча б звести до мінімуму проблеми. Зберігати в такій ситуації спокій і самовладання непросто. На жаль, найбільше від вашого поганого настрою страждають люди, які щиро хочуть допомогти вам. Псуються відносини в близькими, досягти компромісу не вдається. Можливі серйозні сварки, а ось шанси на швидке примирення, на жаль, невисокі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
З новими проектами краще не поспішати: для них зараз не самий відповідний момент. Краще довести до кінця справи, розпочаті минулого тижня, а заодно і підвести її підсумки, критично оцінивши як власні вчинки, так і дії оточуючих. Ви блискуче справляєтеся з вирішенням завдань, що вимагають і творчого підходу, і аналізу численних фактів. А от з оформленням документів можуть виникнути труднощі. Якщо на цей день заплановані важливі зустрічі (неважливо, особисті чи ділові) будьте пунктуальні: запізнення спричинить за собою неприємності. Кращий час для серйозної розмови з коханою людиною – середина дня.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День, коли варто проявити наполегливість – саме завдяки їй ви зможете досягти тих результатів, до яких прагнете. Помічником можна довіряти тільки другорядні справи: всі важливі питання ви повинні вирішувати самостійно. Можливе загострення конкурентної боротьби, будьте готові захищати свої позиції. Не все однозначно в особистих відносинах: незважаючи на зовнішній спокій, вас мучать сумніви. Постарайтеся керуватися логікою – інтуїцію, на жаль, ніяк не вдається включити на повну потужність.