Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 липня. Проявляємо самостійність

Вівторок, 19 липня 2011, 08:55
Цей день складеться непогано для людей, які вміють не тільки визнавати свої помилки, а й визнавати їх. Правильний підхід і здорова самокритика допоможуть налагодити ділові стосунки, почати перспективну співпрацю.
гороскоп

Чим більше серйозності ви проявляєте і чим складніші питання вирішуєте самостійно, тим сильніше буде вплив позитивних тенденцій. У людей, схильних у всьому покладатися на інших, шансів домогтися успіху набагато менше.

На жаль, з точки зору особистих відносин це день не найсприятливіший: мало хто здатний сьогодні проявити делікатність і такт по відношенню до близьких людей.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Імовірна удача в професійних справах. Спокійно оцінюючи стоять перед вами завдання, ви знаходите вірні шляхи їх вирішення. Керуйтеся логікою, а інтуїції відведіть другорядну роль; ймовірність несподіваних осяянь мінімальна. Можливі цікаві пропозиції, що стосуються співробітництва. Приймайте їх без побоювань, якщо вони виходять від чоловіків. У другій половині дня може погіршитися самопочуття, можливе загострення хронічних захворювань. Небажано відвідування розважальних закладів. Світські заходи здадуться нудними.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Найважливіші справи плануйте на першу половину дня – саме вона відрізняється найбільш сильним впливом позитивних тенденцій. Небажані зустрічі з малознайомими особами, тісні контакти з людьми, з якими ви давно не бачилися. Будьте недовірливі: саме це сьогодні дозволить уникнути багатьох непорозумінь. Друга половина дня – чудовий час для прогулянок, невимушеного спілкування з друзями. Романтичне побачення, на жаль, не виправдає очікувань. Увечері можливі сімейні сварки, каменем спотикання стануть питання, що стосуються фінансів або цінного майна.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День, що дозволяє домогтися успіхів у будь-якій справі, за яку ви візьметеся якщо не з ентузіазмом, то хоча б з інтересом. Природна допитливість працює на вас: сьогодні ви отримуєте масу цінної інформації, знаходите відповіді на питання, які давно вас турбують. Можливі грошові надходження. Приємним і захоплюючим буде подорож, що почалося в цей день. Якщо можливості вирушити в далекі краї у вас немає, візьміться за вивчення іноземної мови – ваші успіхи приємно здивують і викладачів, і знайомих.

Рак (22 червня – 23 липня)
Виникають професійні труднощі, але ви не сумуйте. Що ж, такий підхід похвальний. Дійсно, ситуація аж ніяк не безнадійна, і, якщо ви докладете трохи зусиль, то незабаром вона почне змінюватися на краще. Будьте обачні у бесідах з керівництвом та потенційними партнерами, не розкривайте своїх карт до останнього, навіть якщо ваші секрети – суща дрібниця. Ймовірність цікавих знайомств велика, однак навряд чи вам вдасться відразу скласти вірне уявлення про людей, які сьогодні зустрінуться на вашому шляху. Не поспішайте приймати рішення про початок або розрив відносин – поспостерігайте за розвитком ситуації, і вам стане зрозуміло, як слід вчинити.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для вас це не найприємніший і простий день. Велика ймовірність сімейних сварок, серйозних розбіжностей з друзями, конфлікту з коханою людиною. Все, що відбувається ви приймаєте дуже близько до серця, тому день стає неабияким випробуванням для нервової системи. Увечері може погіршитися самопочуття. Не намагайтеся підняти собі настрій за допомогою алкоголю. На що сьогодні можна розраховувати – так це на професійні успіхи та удачу при укладанні угод. Ви критично оцінюєте яку надходить і приходьте до вірних висновків, у той час як ваші суперники і конкуренти знаходяться в полоні ілюзій і оман.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Комфортний і гармонійний день. Успіхи і перемоги не будуть сипатися на вас з неба, але за свої праці ви отримаєте справедливу та своєчасну нагороди, так що скаржитися на життя не стоїть. Дуже добре цей день підходить для будь-яких попередніх переговорів – від співбесід з потенційним роботодавцем, до обговорення планів на майбутнє з коханою людиною. Не поспішайте приймати остаточне рішення: потрібно спокійно обміркувати отриману інформацію. Високий життєвий потенціал, вам не страшні інтелектуальні і фізичні навантаження. Можна взяти верх над власними шкідливими звичками.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У першій половині дня у вас з'явиться чимало приводів для переживань. Саме цей час пов'язано з отриманням тривожних новин, дрібними непорозуміннями на роботі, а також розбіжностями з близькими людьми. Але звістка, отримане в середині дня, дозволить поглянути на ситуацію з іншої точки зору, і ви зрозумієте, що насправді турбуватися нема про що. Люди, нещодавно скривдили вас або не оцінили ваших поривів, готові визнати свої помилки і просити вибачення. Виявляти злопам'ятність не варто, а й про здоровий глузд не потрібно забувати: аж ніяк не всі, хто приходить з повинною, роблять це з кращих спонукань.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
З рішенням професійних завдань ви справляєтеся напрочуд швидко і ефективно, з цим навряд чи стануть сперечатися навіть ваші недоброзичливці. Завдяки спостережливості і здатності швидко аналізувати ситуацію ви значно випереджає конкурентів, заслуговуєте повагу колег та керівництва. Не виключено просування по кар'єрних сходах, можливо і збільшення доходів. На жаль, у сфері особистих стосунків справа йде значно гірше. Ви дієте імпульсивно і майже не замислюєтеся про можливі наслідки своїх висловлювань і вчинків. Близькі люди можуть бути ображені або розчаровані.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже плідний день. Ви не можете поскаржитися на брак натхнення, чудові ідеї відвідують вашу голову з дивовижною частотою. Несподівано для себе і оточуючих ви знайдете застосування своїм талантам тим, про які раніше ніхто навіть не здогадувався. Ваші успіхи абсолютно обезоружат недоброзичливців. Не виникає проблем в особистому житті. Навпаки, день відмінно підходить для врегулювання будь-яких розбіжностей, відновлення романтичних або дружніх відносин. Можна зізнатися у своїх почуттях, запросити на побачення симпатичну вам особу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
На жаль, це не той день, який ви будете згадувати з посмішкою та гордістю. Дуже великий вплив негативних тенденцій, ситуація то й справа йде з-під контролю, і вам залишається лише одне: намагатися уникнути катастрофічних втрат. Виникають серйозні розбіжності з людьми, чия думка для вас важливо. Не виключені ультиматуми, неприємні і навіть шокуючі свідчення; можлива криза в романтичних стосунках. Пам'ятайте: чим менше уваги ви сьогодні залучаєте, тим краще. Спроби зав'язати корисні знайомства краще відкласти до більш сприятливого моменту. Небажано проявляти ініціативу в особистих справах.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сміливе починання, в успіху якого ви зовсім недавно сумнівалися, обертається грандіозною перемогою. Цей день може зіграти дуже важливу роль у вашому житті. Головне – не губитися і уникати зайвих розмов. Так, від вас потрібні нестандартні вчинки і оригінальні рішення, але і те, і інше вам цілком під силу. Не засиджуйтеся будинку: тим, хто візьме хоч якусь участь у світському житті, цей день обіцяє цікаві знайомства. Інтуїція гостра; перше враження про вподобаному вам людині буде вірним.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Спокійний день. Можна довести до кінця раніше розпочаті справи, вирішити питання, до яких давно не доходили руки. Не підганяйте оточуючих і не дозволяйте нікому квапити вас: кожен має право на комфортний ритм, який і сприяє плідній діяльності. На переговорах, в тому числі і абсолютно офіційних, не забувайте про почуття гумору – воно сьогодні послужить вам добру службу. Вдається уникати розбіжностей з близькими, хоча для цього часом потрібно піти на хитрість. Але виверти ваші настільки невинні, що навряд чи хтось стане вас дорікати.