Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 липня. Обходимо амбразури стороною

Середа, 20 липня 2011, 08:57
День не такий поганий, як може здатися. Хоча можливості, які він відкриває, вельми скромні, для того, щоб скористатися ними, не потрібно прикладати колосальних зусиль – а це значно полегшує життя тим, хто не має бажання кидатися на амбразури і ризикувати всім, що має.
гороскоп

Рішення поточних завдань дається легко, однак аж ніяк не завжди вибираються оптимальні методи; перевага буде у того, хто не поспішає і навіть до типових завдань знаходить оригінальний підхід.

Емоційний фон дня спочатку буде стабільним, але до вечора напруга зросте. Переважають песимістичні настрої, легко впасти у зневіру, втратити віру в себе. Велика потреба в підтримці, але важко знайти людину, яка зможе підібрати правильні слова, надихнути, а не обмежиться простий жалістю.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непростий день. Виникаючі проблеми численні і різноманітні; кожна вимагає, щоб ви забули про все і зосередилися тільки на її вирішенні. Ви хотіли б слідувати чиїмось прикладом, а не приймати рішення самостійно, але, на жаль, виявити гідний орієнтир не вдається. Вас легко ввести в оману, та й просто обдурити – цим можуть скористатися як конкуренти, так і шахраї, спраглі всього лише поживитися за ваш рахунок. Дуже нерівно складаються стосунки з близькими. Не вдається вибрати вірну лінію поведінки, ви ображаєте тих, кого любите, а тому корите себе за це. Постарайтеся проаналізувати свою поведінку настільки спокійно і холоднокровно, наскільки це можливо – ви прийдете до цікавих висновків.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вас чекає складний день. Будьте готові сконцентруватися на вирішенні найбільш важливих і термінових проблем, залишивши на час в стороні і захоплюючі справи, і цікаві завдання, що потребують творчого підходу. Сьогодні ви зможете отримати значний професійний досвід, але не можна сказати, що це буде легко. Можливі незаплановані витрати. Відносини з близькими прохолодні, і ви не поспішайте зробити щось для зміни ситуації. Висока ймовірність конфліктів з представниками старшого покоління. Романтичні знайомства навряд чи будуть вдалими.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається вдало. У вас буде можливість не тільки вирішити найбільш актуальні професійні завдання, а й зміцнити свої позиції, обзавестися корисними зв'язками. Ділова активність висока, ви багато чого встигаєте, діючи рішуче, але уникаючи марного ризику. Відповідний день для початку співпраці або формування команди, разом з якою ви будете працювати над складним проектом. Удачи окриляють вас, додають вам віри в себе і чарівності. Ви легко заводите не лише ділові, а й особисті знайомства, не втрачаєте можливості пофліртувати, зачарувати симпатичного представника протилежної статі. Якщо ви прагнете до початку серйозних відносин, проявіть ініціативу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день. Події його зажадають рішучості і моторності, і ви цілком зможете проявити ці якості і зробите це вчасно. Можна проводити переговори з потенційними інвесторами та роботодавцями, зустрічатися з представниками державних структур. Великі шанси знайти впливової людини, який допоможе вам в реалізації найсміливіших планів. Нітрохи не гірше йдуть справи і в особистій сфері. Тут ви домагаєтеся багато чого, оскільки прислухаєтеся до інтуїції і спираєтеся на власний життєвий досвід. Недоброзичливцям буде дуже важко нашкодити вам, навіть якщо вони спробують це зробити.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Нейтральний день, який не буде пов'язаний з серйозними подіями і не принесе нерозв'язних проблем. Леви-керівники можуть розраховувати на сумлінність і ретельність підлеглих; все, що від вас потрібно – це давати зрозумілі розпорядження та чітко позначати терміни їх виконання. Леви-підлеглі проявляють ініціативу; коло ваших обов'язків може збільшитися, що в перспективі призведе і до зростання заробітної плати. Поки ж нагороди змушують себе чекати, так що ви повинні бути терплячими. Терпіння в нагоді і в особистому житті: тут події розвиваються в приємному руслі, але розгортаються дуже повільно. Намагайтеся нікого не підганяти, не чинити тиск на близьких – це не піде на користь.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Запорука успіху – спокій, цілеспрямованість і послідовні дії. Пам'ятайте, що цей день зовсім не підходить для того, щоб вирішувати кілька завдань одночасно. Вам нелегко утримувати в голові велику кількість інформації, тому варто робити записи, користуватися різноманітними «пам'ятками». Якщо доводиться вдаватися до допомоги помічників, контролюйте їх роботу, але не дуже вникати в деталі, інакше ви витратите масу часу на вивчення незначних фактів. Настрій буде нерівним, ви легко дратуєтеся, часто гнівайтесь на близьких, особливо – на дітей чи людей, схильних до інфантильна поведінка. Слідкуйте за витратами: можливі марні витрати, помилки в розрахунках.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День проходить без серйозних потрясінь. Труднощі можуть виникнути лише в другій його половині, і пов'язані вони будуть, найімовірніше, із зниженням вашого життєвого тонусу. Саме воно призводить до того, що вам все важче зосередитися, в результаті ви частіше звичайного помиляєтеся, ви втрачаєте з уваги щось важливе. Небажано займатися складанням складних звітів, кошторисів, технічної документації. Тісні готові підтримати вас, поділитися цікавими ідеями і допомогти у реалізації ваших задумів. Лише з одним вони не можуть впоратися – з вашим зростаючим песимізмом, який увечері стане особливо помітним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день сприятливий. Плануючи якісь справи, майте на увазі: віддати перевагу слід тим проектам, які вдасться завершити до кінця дня. В іншому випадку ви зіштовхнетеся з серйозними труднощами. Можливе отримання підтримки від впливової особи, що буде дуже до речі, якщо ви плануєте зайнятися самостійною комерційною чи творчою діяльністю. Сьогодні ви можете розраховувати на розуміння керівництва, вносити на розгляд свої раціоналізаторські ідеї, а також обговорювати питання, що стосуються підвищення зарплати та кар'єрного зростання. Скорпіонам, що прагнуть до серйозних змін в особистому житті, потрібно бути напоготові: велика ймовірність доленосної зустрічі. Не пропустіть підходящий момент для того, щоб зробити крок назустріч своєму щастю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Спокійний день, відмінно підходить для того, щоб довести до кінця початі напередодні справи, а заодно підвести підсумки своїх вчинків, зробити висновки і вирішити, в якому напрямку ви будете рухатися далі. З рішучими діями і серйозними проектами краще не поспішати. Вам потрібна перепочинок, і цей день відмінно підходить для того, щоб поповнити запаси енергії. Скориставшись паузою в справах, приділіть час близьким – вони будуть раді провести час з вами, розділити навіть самі нехитрі ваші розваги. Майте на увазі, що цікаві пропозиції сьогодні чи надійдуть і, якщо ви хочете провести час цікаво і захоплююче, проявляти ініціативу і вирішувати організаційні питання доведеться самостійно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день значно вдаліше двох попередніх, але від ідеалу далекий і він. Вся справа в тому, що можливості ваші небезмежні, і про це вам нагадують постійно. Сьогодні згадати про ваші промахи і помилки захочуть навіть ті, хто в інші дні не скупиться на похвалу та компліменти. Звичайно, в таких умовах важкувато зберегти віру в себе, а здобути значні перемоги, які показали б, на що ви здатні, не вдається. Не піддавайтеся смутку – використовуйте цей день для того, щоб займатися справами, до яких лежить душа. Високим буде творчий потенціал; реалізувати його можна як у сфері мистецтва, так і в таких побутових сферах, як кулінарія або прикраса квартири. Вам відмінно вдаються екзотичні страви.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день відрізняється дуже комфортним емоційним фоном. Ви спокійні і стримані. Властива вам аура умиротворення, задоволення собою і життям, гармонії зі світом робить вас дуже привабливими для бентежних натур. Відносини, що починаються в цей день, будуть яскравими, але не виключено, що вони не раз вимагатимуть від вас самопожертви, відмови від власних бажань. Серйозні успіхи в роботі можливі лише у тих, хто трудиться самостійно – спільні дії виявляються непродуктивними. Крім того, ви не хочете брати участь у конкурентній боротьбі, уникаєте суперництва – це дає серйозну перевагу вашим недоброзичливцям.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте обережні. Цей день пов'язаний з спокусами і спокусами, пропозиціями, на які дуже важко відповісти відмовою. Вас можуть залучити до сумнівне підприємство, фінансову аферу. Небажано робити покупки, що вимагають залучення позикових коштів; причому однаково погано і використання банківського кредиту, і звернення за матеріальною допомогою до друзів або близьким. Відносини з близькими стабільні, але, на жаль, ви не отримуєте того тепла, в якому так потребуєте. Людина, який помітив це, може спробувати маніпулювати вами, зобразивши доброзичливість і зацікавлену увагу. Не вірте у казки: реалістичний і навіть деколи скептичний погляд на життя допоможе вам уникнути багатьох пасток.