Астрологічний прогноз на 3 березня. Стримуємо негатив

Понеділок, 3 березня 2014, 08:00
3-й місячний день (розпочнеться о 6.38). Місяць в Овні. Настав період активної боротьби, дії і агресії. Якщо ви візьметеся за справу з повною самовіддачею – отримаєте відмінний результат.
Астрологічний прогноз на 3 березня. Стримуємо негатив

Завдання дня – звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощів. Пасивність у цей день протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні. Внутрішня енергія організму в цей день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист, і на початок нових справ.

Тим не менш зірки попереджають, що перша половина дня має загальним несприятливим фоном. В цей час можуть відбутися різного роду неприємності, в основному пов'язані зі спілкуванням. У людей агресивний настрій, яке веде до можливих конфліктів. Якщо дозволити негативним емоціям проявитися, вони можуть зіпсувати настрій на весь день, і, звичайно, сам день.

Якщо негатив стримати, то друга половина місячного дня принесе куди більш гідні плоди. Це час, коли у вас висока працездатність, ви можете випадково зустрітися з потрібною людиною, зав'язати корисне знайомство. Якщо в цей період вам щось запропонують, можете не погоджуватися відразу, але обов'язково подумайте над пропозицією. Воно може виявитися дуже вигідним.