Гороскоп на 4 червня 2018 року

Понеділок, 4 червня 2018, 11:14
Гороскоп на 4 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 червня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто поставити на чільне місце дисципліну, борг та здоровий глузд, проявити максимум серйозності і цілеспрямованості. Будь-яку справу краще почати з планування, відсікання помилкових та зайвих варіантів. Важливо заздалегідь розраховувати сили, готувати аргументи або документи, не нехтувати таймингом, субординацією. Вас може чекати відповідальна справа, випробування, мозковий штурм. День особливо значущий для тих, хто залежить від старших та від офіційних структур, розвиває бізнес, робить професійну кар'єру, інформує Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні у Тельців відмінні можливості, але в заздалегідь заданих рамках. Що б не було вашою метою, діяти краще строго в правовому полі, тоді закон автоматично буде на вашому боці. Це правило не буде мати винятків, навіть якщо ви перебуваєте в чужій країні. Це прекрасний день для отримання, підтвердження або відстоювання своїх прав, для зміцнення професійних позицій і офіційного авторитету. Треба відмовитися від явних авантюр, сумнівних методів, легковажних підходів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні зірки радять Близнюкам змінити тон на більш коректний, а імідж на більш серйозний. Якщо має бути офіційний візит, розгляд, нелегкий шлях або ризикована справа, ретельність та передбачливість потрібні вже на етапі підготовки. Не завадить прийняти або підсилити системні запобіжні заходи, саме вони будуть найкращим захистом від можливих ускладнень. Варто підійти відповідально до питань, пов'язаних з податками, документами, спільним бюджетом, правами, технікою безпеки.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні належить грати за правилами середовища, старшого партнера або більш сильного противника. У напружених відносинах краще зберігати рівновагу, будь-яке порушення балансу вдарить насамперед по вашим інтересам. Зірки підказують, що зробити це нескладно, якщо ви далекоглядні, добре володієте своїм емоціями та здатні тримати під контролем свої хвилинні пориви. Варто двічі подумати, перш ніж виступити з пропозицією, погодитися або відмовитися, вступити в суперечку або в конкурентну гонку.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Левам стане в нагоді організованість. У відповідальний момент важливо повестися професійно. Бажано цінувати час, дотримуватися термінів і правил, вміти жертвувати комфортом заради боргу. Керівникам добре мати вишколених підлеглих. Якщо ви поки на нижчих щаблях ієрархічної градації, трамбувати шлях наверх допоможуть старанність та самодисципліна. Ключовим елементом в схемі лікування стане сувора дієта, режим або інше обмеження. За будь-якою послугою краще звернутися до фахівця.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять спиратися на «земну» частину своєї натури, частіше залучати до вирішення будь-яких завдань здоровий глузд та не віддавати долю своїх починань на відкуп нагоди. Це вдалий день для демонстрації майстерності в професії або в області вашого хобі. Бажано підійти серйозніше до батьківських обов'язків. Навіть в романтичних ситуаціях не буде зайвою частка практицизму: відносини, в яких присутні далекоглядність, відповідальність та навіть розрахунок, зараз мають більше шансів на майбутнє.

Терези (24.09 - 23.10)

Уваги Терезів вимагають побутові, житлові або професійні теми, питання, пов'язані з технічним та матеріальним забезпеченням, бізнесом, захистом володінь та території, відповідальністю перед сім'єю. Ключем до успіху буде план та його грамотне виконання. Не варто сприймати серйозно поради некомпетентних людей, бажано вміло керувати подіями або найняти майстрів, які знають свою справу. Протягом дня можуть рости втома та роздратування, варто заздалегідь вжити заходів проти авралів, травм, конфліктів.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів це продуктивний день. Принесені жертви окупляться. Везіння, майстерність та психологічна стабільність дозволять швидко долати бар'єри та вирішувати нагальні завдання в максимально стислий термін. Дадуть хороші плоди такі якості, як реалізм, діловитість, цілеспрямованість, організованість, почуття обов'язку, професійний досвід, вміння коректно спілкуватися з оточуючими, особливо, якщо ви застосуєте всі їх в комплексі. Темою дня може стати важлива справа, офіційний візит, цільове відрядження.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Від Стрільців день вимагає діловитості, далекоглядності, знання господарсько-економічних реалій, відповідальності в справах, пов'язаних з фінансами та ресурсами. Важливо грамотно розпоряджатися грошима, мати офіційний дохід, розумно планувати витрати, стежити за балансом на рахунках, безпекою вкладів та угод. Актуальні корисні цільові покупки, довгострокові вкладення капіталу, плани освоєння коштів. Не варто сподіватися на випадок, стане в нагоді консультація фахівця, професійна оцінка ризиків.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги сьогодні досягнуть успіху завдяки зібраності, відповідальності та природному почуттю боргу. Це хороший день для демонстрації ваших досягнень і професійного потенціалу. Тим не менш, не варто розслаблятися та покладатися на удачу. Перемога не буде легкою, може знадобитися спритність, витримка або витривалість. Не варто звертати уваги на дрібниці та витрачати дорогоцінний час на суперечки, коли можна довести свою правоту дією. Не завадять заходи проти можливих ускладнень, зривів, травм.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії ризикують опинитися в вимушеному ув'язненні. Основна частина дня може пройти у будинку, в офісі, установі, спеціалізованому закритому приміщенні. Причиною може стати термінова справа, стан здоров'я, комплекс обставин непереборної сили, але не виключені і психологічні мотиви, наприклад, страх, потреба в безпеці або міцному тилу. Водолії-трудоголіки здатні піти на самоту добровільно і самі замкнути себе в чотирьох стінах, поки не виконають намічене і не доб'ються результату.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто пам'ятати, що цей день схиляє до конкретики, вимагає дисциплінованості, цілеспрямованості та працездатності. Володіючи даними якостями, ви можете несподівано для себе «перевернути гори», подолати труднощі, вийти на новий рівень майстерності, відкрити для себе двері в закрите співтовариство колег і завоювати їхню повагу реальними справами. При нестачі практичного досвіду, добре купувати його в середовищі професіоналів, в командній роботі або під керівництвом досвідченого старшого друга.