Харківський театр юного глядача подарував дітворі свято

Ніна Жаровська  |  Понеділок, 15 вересня 2014, 18:48
У Круглому сквері вчора лунали музика та дитячий сміх. Уранці Харківський театр для дітей та юнацтва влаштував свято під назвою «Ми відчиняємо двері в казку!» Присвячене воно було відкриттю 55-го театрального сезону.
Харківський театр юного глядача подарував дітворі свято
Діти та дорослі брали участь у змаганнях та конкурсах, отримували подарунки. Крім того, вони зустріли фірмовий трамвай «Ми їдемо в ТЮГ». Оформлений у ТЮГівських кольорах та з фірмовим логотипом, він вирушив із 602 мікрорайону, щоби привезти глядачів до театру.
 
Всіх присутніх розважали Кіт Леопольд, миші Сірий та Білий, а також герої вистави «Веселі пригоди Незнайка» – Мушка, Кнопочка, Гусля і, звісно, сам Незнайко. Її прем’єра відбулась у кінці минулого року. Відтоді ця вистава режисера Олександра Ковшуна дуже полюбилася маленьким глядачам. Після закінчення розважальної програми саме виставою «Веселі пригоди Незнайка» відкрився ювілейний 55-ий сезон у театрі юного глядача. 
 
У новому сезоні на дітлахів чекатимуть три прем’єри: «Назар Стодоля», «Легенда про Сплячу красуню» і вистава для найменших глядачів про пригоди мореплавця Синдбада.
comments powered by HyperComments