В «Костюринському провулку» презентували велику виставку маленьких картин (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 3 грудня 2014, 10:42
1 грудня в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» відкрилася експозиція під назвою «Велика виставка маленьких картин».
В «Костюринському провулку» презентували велику виставку маленьких картин (фото)

На ній представлені роботи малого формату близько 40 харківських авторів. Серед них – картини, виконані в різноманітних техніках та жанрах. Кожна з них може знайти свого шанувальника – починаючи від шанувальників абстракцій і закінчуючи прихильниками реалістичних пейзажів та портретів.


«Це вже друга виставка під назвою «Велика виставка маленьких картин, – розповів директор галереї Геннадій Скуйбіда, – рік тому проводилась аналогічна. На цій виставці було зібрано достатньо багато картин харківських художників саме малого формату: починаючи від розміру марки і закінчуючи половиною аркушу формату А-4. Це виставка для продажу. Всі ми в цьому зацікавлені: щоб заробляли і художники, і сама галерея».


Окрім відкриття, власне, виставки, того дня галерея святкувала свій п‘ятирічний ювілей. Рівно 5 років тому 1 грудня 2009 року галерея «Костюринський провулок» почала свою роботу.
Сама виставка триватиме до 12 грудня 2014 року.
 

comments powered by HyperComments