20 років разом: в «Костюринському провулку» стартувала виставка Олександра та Людмили Чемоданових

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 23 жовтня 2015, 13:44
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває художня виставка Олександра та Людмили Чемоданових під назвою «20 років разом».
20 років разом: в «Костюринському провулку» стартувала виставка Олександра та Людмили Чемоданових

Роботи подружжя Чемоданових неодноразово експонувалися на різноманітних групових та персональних виставках. Олександр Чемоданов працює в техніці масляного живопису і надає перевагу таким жанрам, як пейзаж та натюрморт. Людмила Чемоданова пише свої роботи в техніці акварелі та батика, на яких вона зазвичай зображає різноманітні квіткові мотиви.

«На нашій виставці представлені роботи в стилі міського пейзажу – розповів Олександр Чемоданов – це види Харкова, пейзажі природи Харківської області, це Сіверський Дінець, озера, при чому в різні пори року. Потім квіти – соняхи, бузок. І море, морські пейзажі. Так як ми часто їздили до моря, вони у нас також представлені. Наша виставка називається «20 років разом». Так як ми з дружиною Людмилою виставляємося разом. І концепція виставки полягає в тому, що ми працюємо разом уже скільки років. Пишемо квіти, морські пейзажі... І в цьому напрямку ми дружно живемо, працюємо і показуємо наші роботи. Це те, чого ми досягли спільним життям та спільною роботою».

Крім того, художники займаються викладацькою діяльністю. На даний момент вони викладають в Харківському академічному художньому ліцеї та художній студії «АртСтріт». Подивитися на їх роботи можна буде до 29 жовтня. 

comments powered by HyperComments