Харків’ян запрошують на «Віршоване фламенко»

П'ятниця, 25 березня 2016, 08:11
Творчість українських поетів — Ліни Костенко, Юрія Андруховича, Сергія Жадана — надихнула солістів харківської театру-студії «A Solas con Flamenco» на створення вистави.
Харків’ян запрошують на «Віршоване фламенко»

Подивитись програму можна 25 березня о 19:00 за адресою: вул. Данилевського, 26 (арт-клуб Pintagon).

На фейсбук-сторінці подіі повідомляється, що програма розповідає про те, що є спільним в українській та іспано-циганській культурах: співочу душу, емоційність та проникливість, м’якість та виразність слів та рухів, шанобливе ставлення до своєї історії та культурного спадку.

«Цей рік колектив «A Solas con Flamenco» починає з нової танцювальної програми «Віршоване фламенко», на яку солістів студії надихнула творчість українських поетів: Ліни Костенко, Юрія Андруховича, Сергія Жадана та інших. «Віршоване фламенко» — це безліч історій, що розказані мовою української лірики та мовою танця», — йдеться у повідомленні.

Театр-студія «A Solas con Flamenco» з часу заснування у 2014 році обрав шлях занурення у «невідому, незвичну нам культуру фламенко». Артисти є постійними учасниками фестивалів фламенко в Харкові, Києві та Львові, міських культурних заходах, зокрема, благодійних. Театр-студія створила дві танцювальні вистави.



 

comments powered by HyperComments