Польський дизайнер відкриє виставку і проведе воркшопи у Харкові

Вівторок, 29 березня 2016, 10:02
Лауреат Міжнародної триєнале екологічного плакату «Четвертий блок» Нікодем Пренговський представить свої роботи харків’янам.
Польський дизайнер відкриє виставку і проведе воркшопи у Харкові

«В 2015 році Нікодем Пренговський став двічі лауреатом Триєнале «Четвертий блок». Цього року на запрошення Асоціації дизайнерів-графіків «Четвертий блок» та за підтримки Польського Інституту в Києві, Нікодем завітає в Харків», - повідомляють на фейсбук-сторінці заходу.

Відкриття виставки Why So Serious? відбудеться 22 квітня о 19:00 в галереї COME IN (вул. Данилевського, 26, 2 поверх). Там саме 23 і 24 квітня Нікодем Пренговський проведе майстер-класи. Подробиці участі можна дізнатися у організаторів.

Довідково. Міжнародна триєнале екологічного плакату «Четвертий блок» традиційно проходить в річницю Чорнобильської катастрофи. Останній раз це відбувалося з 15 по 30 квітня 2015 року. У Харкові на різних площадках було представлено роботи понад 400 дизайнерів з 40 країн світу.

Основна частина — три експозиції плакатів: «Екологія людини», «Екологія землі» і «Екологія культури», присвячена 700-річчю написання «Ада» Данте. У складі міжнародного експертного журі — дизайнери України, Японії, Німеччини, Чехії, Польщі та Росії. Паралельна програма — кілька виставок-супутників, в числі яких: «Inferno», до якої увійшли роботи ілюстратора з Італії Габрієля Дель'Отто, «Плакат. Театр. Життя», яке об'єднало найяскравіші роботи Віталія Куликова, виставка дитячих робіт «Що я бачив».

comments powered by HyperComments