TapeGlaze та море: у галереї Vovatanya відкриється виставка Олексія Борисова

П'ятниця, 9 вересня 2016, 17:15
14 вересня о 18:00 в галереї " Vovatanya відбудеться відкриття персональної виставки харківського художника Олексія Борисова «TAPEGLAZE. Моє Море», де будуть представлені роботи останніх двох років, виконані у незвичній техніці tape art.
TapeGlaze та море: у галереї Vovatanya відкриється виставка Олексія Борисова

Про це повідомляють організатори.

Живописні роботи Олексія Борисова з цієї серії також були представлені галереєю на KievArtWeek в червні цього року.

З концепції автора:

"Досить випадково виникла серія робіт, об'єднаних загальним технічним прийомом TapeGlaze і "хворий темою" Моря. Точніше його відсутність у повному обсязі... Термін Tape Glaze придуманий мною по ходу справи і здається точним: Tape (англ.- стрічка), глейз (від англ. Glaze — глазур, глянець). Лесування (від нім. Lasierung — глазур), глизаль або глейз — техніка отримання глибоких переливчастих квітів за рахунок нанесення напівпрозорих фарб поверх основного кольору. Tape art (скотч арт) — створення зображень за допомогою скотча, що з'явився в 1989 році в Сполучених Штатах і з середини 90-х поширився в Європі. При всій схожості технічних прийомів має, очевидно, інші завдання — не мальовничі..".

Вхід - вільний.

Нагадаємо, сьогоді о 19.00 у галереї Vovatanya відбудеться закриття фестивалю NonStopMedia VIII та оголошення переможців.

comments powered by HyperComments