Французи навчатимуть харків’ян вести бізнес

Середа, 8 червня 2016, 15:01
Круглий стіл «Бізнес: як вести справи з Францією» відбудеться 9 червня о 14:00 у конференц-залі №1 Головного корпусу ХНУМГ ім. О.М.Бекетова (вул.Маршала Бажанова, 17).
Французи навчатимуть харків’ян вести бізнес

Доповідачами виступають директор «Бізнес Франс Україна» Алексіс Струв, директор Альянс франсез м.Харкова Тімоте де Майяр Ламанді, директор Парку пригод, випускник програми подвійного диплому ХНЕУ-Ліон ІІ Іван Федоренко, експерт з зовнішньоекономічної діяльності/ фабрика ООО «Варіант» Рані Шуффані та консультант з міжнародного менеджменту Крістоф Бозонетті.

Вони розкриють такі теми: «Особливості французької економіки та економічні зв'язки з Україною, статистика експорту/імпорту між Україною та Францією», «Співробітництво в культурній сфері: французька мова — мова міжнародної комунікації та професійних можливостей», «Співробітництво між університетами — розвиток міжнародних програм: розвиток міжнародних студентських обмінів та відносин між університетами та підприємствами», «Франкомовні країни, імпорт/експорт, як приєднатися», «Важливість культурного розмаїття у керуванні підприємством (за досвідом у Франції, Тунісі та Україні)».

Відвідувачі зможуть поспілкуватися з еспертами, що працюють з Францією та іншими франкомовними країнами, задати будь-які питання щодо особливостей комунікації на франокомовному ринку, а також отримати практичні рекомендації та поради.

Щоб потрапити на круглий стіл, потрібно зареєструватися за телефоном 095-083-54-10 до 17:00 8 червня.

Нагадаємо, у травні у Харкові представили Почесного Консула Республіки Франція. Обов’язки взяв на себе харківський бізнесмен і волонтер Сергій Політучий.

comments powered by HyperComments