Спостерігачі від Європарламенту провели у Харкові двогодинну зустріч із Тимошенко

Андрій Іванов  |  Середа, 6 лютого 2013, 00:19
Спостерігачі від Європейського парламенту в Україні колишній Президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс у Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові провели двогодинну зустріч із екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.
Спостерігачі від Європарламенту провели у Харкові двогодинну зустріч із Тимошенко

За даними Державної пенітенціарної служби України, А.Кваснєвський та П.Кокс перед зустріччю із Ю.Тимошенко оглянули всі приміщеннями блоку, де утримується екс-прем’єр, та поспілкувалися з вартовими від Качанівської виправної колонії.

«За результатами зустрічі представники Європарламенту висловили вдячність керівництву Качанівської виправної колонії та ЦКЛ № 5 за надану можливість. Будь-яких коментарів, претензій, скарг чи зауважень від візитерів на адресу керівництва установи чи медзакладу не надходило», - повідомили тюремники.

Як повідомлялося, П.Кокс та А.Кваснєвський сьогодні прибули на територію ЦКЛ «Укрзалізниці» о 10:45, а покинули медзаклад о 13:50. Спостерігачі Європарламенту проігнорували журналістів, які зібралися біля лікарні, та не проводили брифінг за підсумками візиту.

Прихильники Ю.Тимошенко зустріли кортеж автомобілів вигуками «Юлі - волю!».

Довідка. Місія П.Кокса та А.Кваснєвського працює в Україні з червня 2012 року. Спостерігачі Європарламенту відстежують судовий розгляд справ щодо Ю.Тимошенко та інших представників української опозиції і колишніх урядовців.

4 лютого П.Кокс та А.Квасневський відвідували в Менській виправній колонії екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.


comments powered by HyperComments