На Харківщині мобілізували три тисячі людей, бійцям не вистачає техніки

Четвер, 18 вересня 2014, 11:40
Армія отримає лише три чверті необхідного автопарку. На Харківщині під мобілізацію потрапили понад три тисячі людей, а призов у регіоні не вдалося зірвати попри намагання дискредитувати армію, йдеться у сюжеті ТСН. Ранок. В області поширювали чутки, що дорослих чоловіків до армії забирають мало не силоміць і просто з вулиці. Попри такі заяви з регіону мобілізували понад три тисячі людей.
На Харківщині мобілізували три тисячі людей, бійцям не вистачає техніки

 

Утім, військові матимуть проблеми з нестачею техніки - армія отримає лише три чверті від необхідного парку автомашин - 300 одиниць.

У Харківському обласному військкоматі пояснили, це сталось через те, що останні роки військові не контролювали наявність техніки на підприємствах різних форм власності і не брали участі в техогляді спецмашин, як це було раніше. Мобілізована техніка наразі проходить перевірку та необхідний ремонт перед відправленням до зони АТО.

 "У першу чергу будуть доукомплектовані ті військові частини, які на сьогодні недоукомплектовані. Плюс передбачається ротація військових частин. Це означає, що низка військових частин вийде із зони АТО недоукомплектованим особовим складом, технікою, озброєнням. Замість них зайдуть інші військові частини", - заявив заступник  голови харківського військкомату Юрій Калгушкін. Як повідомлялося раніше, в Україні завершилася третя хвиля часткової мобілізації.

comments powered by HyperComments