Модернізований Пархомівський цукровий завод працює на повну потужність. Голова Краснокутської РДА Олександр Марчук

Вівторок, 7 жовтня 2014, 12:25
На Пархомівському цукровому заводі (ПП «Цукровик-Агро» Краснокутського району, Харківської області) цього року була проведена модернізація обладнання, що вже дало позитивний ефект в нинішньому сезоні. На заводі за добу переробляється 300 тонн цукрових буряків. Про це 7 жовтня в ході прес-туру до Краснокутського району повідомив голова районної державної адміністрації Олександр Марчук.
Модернізований Пархомівський цукровий завод працює на повну потужність. Голова Краснокутської РДА Олександр Марчук

 

«У Краснокутському районі два цукрових заводи Пархомівський і ТОВ" Мурафський цукровий завод". Однак останній на теперішній час законсервований. Якщо вирішиться питання з постачанням газу, то в наступному році ми зможемо запустити і його", - сказав він.

Олександр Марчук також зазначив, що цього року Краснокутський район зібрав рекордний врожай цукрових буряків. Посівні площі під буряк були розширені і склали 3300 га (в 2013 році - 1700 га).

З одного гектару було зібрано 450 центнерів буряків, а цукристість коренеплодів склала -18% при нормі 16%. Потужності ПП «Цукровик-Агро»повністю завантажені переробкою власної сировини, на якій завод пропрацює ще 3 місяці.

comments powered by HyperComments