Заступник голови Харківської обладміністрації подав у відставку

Понеділок, 13 жовтня 2014, 10:00
Заступник голови Харківської облдержадміністрації - керівник апарату ХОДА Василь Хома подав заяву на звільнення. Про це повідомив "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело. Хома подав заяву у зв'язку з підписанням закону "Про очищення влади".
Заступник голови Харківської обладміністрації подав у відставку

 

У облдержадміністрації "SQ" не стали коментувати ситуацію, посилаючись на те, що доки ще немає офіційної інформації.

Довідка. Хома був призначений на посаду заступника голови ХОДА в квітні 2010 р. Він - єдиний із заступників попередньої голови обладміністрації Михайла Добкіна, який  зберіг свою посаду після зміни влади в лютому цього року. Після звільнення Хоми в голови ХОГА Ігоря Балути залишиться першийзаступник - Ігор Райні н.

Раніше заяву на звільнення у зв'язку з участю у виборах подав той, хто  тимчасово виконує обов'язки заступника голови ХОГА Іван Варченко. Інший заступник голови обладміністрації Юрій Георгіївський був звільнений у зв'язку з призначенням начальником Головного управління юстиції в Харківській області. Балута заявив,що шукає нові кандидатури на посади заступників. Усього у Балути може бути п'ять заступників.

Раніше Балута повідомив, що на посаду заступника пропонує директора Департаменту розвитку агропромислового комплексу ХОДА Бориса Данилова.

9 жовтня 2014 р. президент України Петро Порошенко підписав закон "Про очищення влади», ухвалений Верховною Радою 16 вересня.

comments powered by HyperComments