Біля пам‘ятника совєтському солдату пройшов благодійний концерт

Юлія Гуш  |  Понеділок, 20 жовтня 2014, 17:10
18 жовтня в Харкові біля пам’ятника солдату совєтскої армії відбувся благодійний концерт-аукціон. Всі вилучені кошти підуть на допомогу українським військовим.
Біля пам‘ятника совєтському солдату пройшов благодійний концерт

Захід був організований харківськими волонтерами та активістами Євромайдану – Володимиром Чистиліним, Яриною Чаговець, Юрієм Павленко та іншими. За словами Володимира Чистиліна, перед концертом група людей розповсюджувала чутки, згідно яким до міста приїдуть якійсь «західноукраїнці» та будуть трощити пам‘ятник. В зв‘язку з цим вони закликали продавців раніше закрити магазини та кіоски.

«Це той страх, в якому живе місто до сих пір, – розповів Чистилін, – він живе в епоху Кернеса та Добкіна, яка вже завершується. Прийдуть нові люди, серед яких будуть наші хлопці, які зараз на фронті. Вони запитають, що ми робили в ті хвилини, коли вони воювали. Сьогодні ми збираємо гроші саме для них. Головна мета нашого заходу – допомогти бійцям АТО».

В концерті взяли участь харківські музиканти –  гурт «Папа Карло», «Село та люди» та інші. На аукціоні було продано п‘ять картин, артефакти з фронту, а також сувеніри від патріота зі Севастополя. Також одна з мешканок сусідніх будинків почастувала присутніх власною випічкою з українською символікою.

comments powered by HyperComments