Найбільший оборонний завод країни набирає співробітників

Середа, 22 жовтня 2014, 10:59
ДП "Завод ім. Малишева" (Харків), яке випускає бронетехніку, оголосило набір працівників. Про це повідомили на підприємстві. Оборонному заводу на постійну роботу потрібно робітників 4-6 розряду. Їх набирають для виконання довгострокових державних і іноземних замовлень. Інформує видання «Статус Кво».
Найбільший оборонний завод країни набирає співробітників

 

За даними підприємства, серед необхідних спеціальностей - токарі, оператори верстатів з числовим програмним управлінням, фрезерувальники, шліфувальники, свердлувальники, зварювальники, паяльщики масляних радіаторів, слюсарі, гальваніки, ковалі, електромонтери і інші. Заробітна плата - від 2 500 грн плюс премія в розмірі до 100% зарплати.

На заводі відзначили, що готові навчити вибраній професії і надати гуртожиток для немісцевих холостяків. Навчання професії проводиться тільки для осіб не старше 40 років.

Довідка "SQ". Як заявив 11 жовтня в ході візиту на завод президент України Петро Порошенко, в листопаді завод ім.Малишева значно збільшить обсяг виробництва за рахунок нових замовлень.

Завод ім.Малишева спеціалізується на випуску і модернізації бронетехніки. Виконуються замовлення Міноборони і Нацгвардії: на схід України вирушають танки Т-64БВ1 і БМ "Булат", а також бронетранспортери БТР-4Е. Виконуються замовлення іноземних держав.

comments powered by HyperComments