Окружні виборчі комісії Харківщини почали отримувати виборчі бюлетені

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 12:30
Окружні виборчі комісії почали отримувати виборчі бюлетені для подальшої їх передачі до дільничних виборчих комісій. Сьогодні виборчі бюлетені отримують ОВК № 168-174 м. Харкова, 24 жовтня - усі інші ОВК № 175-181. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. Інформує сайт ХОДА.
Окружні виборчі комісії Харківщини почали отримувати виборчі бюлетені

 

Загалом на території Харківської області утворено 14 одномандатних виборчих округів: сім окружних виборчих комісій знаходяться у м. Харкові, сім – у районах Харківської області та 1684 - дільничні виборчі комісії. Всі вони провели перше засідання та приступили до роботи.

З метою належної організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України розпорядженням голови обласної державної від 17 вересня 2014 року № 497 у районах та містах області утворені робочі групи щодо сприяння виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень на період підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Всі окружні та дільничні виборчі комісії забезпечені у повному обсязі матеріально-технічним обладнанням, інвентарем, комп’ютерною та офісною технікою, телефонним зв’язком згідно з нормативами, встановленими Центральною виборчою комісією.

comments powered by HyperComments