Силовики затримали в Харкові лідера сепаратистської організації "Ісход" (фото)

Середа, 21 січня 2015, 13:02
У Харкові затриманий лідер антиукраїнської організаці "Ісход" Олег Новіков, повідомляє прес-служба Служби безпеки України.
Силовики затримали в Харкові лідера сепаратистської організації "Ісход" (фото)

Відзначається, що обшук і затримання в офісі організації проводилося у рамках антитерористичної операції, оголошеної в Харкові 19 січня після вибуху в будівлі Московського районного суду.

У Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваково публікував декілька фотографій затриманого. Глава МВС при цьому не уточнив, в чому саме звинувачується Новіков, і чи повідомили його про підозру. При цьому Аваков упевнений, що Новікова чекає термін у в’язниці.

За словами Авакова, один з лідерів цієї антиукраїнської організації тепер сидітиме в камері разом зі своїми прапорами «ХНР». Там йому і треба сидіти… Бо не хочеться, щоб Харків перетворився на ще одне місто, окуповане російськими «народними республіками», - заявив Аваков.

Вибух біля будівлі Московського райсуду в Харкові стався увечері 19 січня. Постраждали 14 людей. Правоохоронці кваліфікували подію як терористичний акт, в місті оголошена антитерористична операція.

comments powered by HyperComments