Кернесівський «діснейленд» дасть більше 9 млн грн на облаштування території біля садиб нових багатіїв (фото)

П'ятниця, 25 вересня 2015, 11:14
Мова йде про облаштування пішохідних доріжок на суму більше 9 млн гривень. Нещодавно КП «Парк Горького» уклало відповідний договір з «Будресурсом». Ремонт хочуть провести поблизу спортивного комплексу, що по вулиці Біла Акація.
Кернесівський «діснейленд» дасть більше 9 млн грн на облаштування території біля садиб нових багатіїв (фото)

Під час ремонту планують звести велодоріжки, тротуари, автошлях. Усе це збираються викласти спеціальними фігурними елементами та бруківкою.

Власник «Будресурсу» Роман Колісник. Раніше він був серед тих, хто заснував «ДБК «Уровень», а це підозрілий контрагент парку Горького.

Документи на участь у такому тендері дали такі компанії, як «Грандбуд Україна» та «Альбрус Груп», останню не допустили до торгів через те, що не було документа від податкової інспекції про зареєстровані рахунки у двох фінустановах.

Район Білої акації поряд з парком ім.Горького у Харкові

Олена Колісник була засновницею ТОВ «Альбрус Груп», керівником фірми є Артем Краснов. Їх пропозиція була дорожчею на 49 тисяч гривень.

Отже, єдиним конкурентом у тендері був «Грандбуд Україна», що давав пропозицію виконати роботу за 9, 47 млн гривень.

Маєток колишнього першого віце-мера Сергія Політучого

Засновник «Грандбуд Україна» Юрій Пєнцов. Вигравати у тендерах компанія почала у 2010 році, за три роки одержала підрядів на 67, 12 млн грн. Більшість з яких були від парку Горького.

Цього року міліціанти відкрили кримінальне провадження стосовно витрати бюджетних грошей. За інформацією міліції, з липня до вересня минулого року керівник Парку Дмитро Поздєєв за домовленістю з керівником «Грандбуд Україна» розтратив більше 240 тисяч гривень завдяки тому, що завищував вартість придбаної техніки. Зараз засновник та директор підприємства Олександр Олійник.

Вулиця Білої акації – одна з елітних у місті. Тут є садиби священослужителів московського патріархату, колишнього  СБУшника Харківщини Миколи Колесника та інших.

 

comments powered by HyperComments