Сьогодні проходить два важливих суди: один в Києві, іншій в Ростовській області

Середа, 30 вересня 2015, 13:16
Мова йде про суд над Савченко та Швайкою. Відомо, що на засідання у справі української льотчиці Надії Савченко пропустили тільки тих представників ЗМІ, які пишуть, знімати процес не можна ні на фото, ні на відеокамеру.
суд на надією савченко триває

Про це повідомив адвокат звинуваченої Микола Полозов у Твітері. За його словами, знімати пресі до другої дня заборонено. Також він наголосив, що представники суду відмовили у захисті Савченко у проведенні повторного слідчого експерименту. А ось клопотання звинувачення про оголошення показань Волошиної в її відсутності суд відразу задовольнив, повідомив адвокат.

Другий суд відбувається сьогодні у Києві. В Апеляційній установі розглядають оскарження на арешт Ігора Швайки, лідера ВО «Свобода». Прокурор вимагає змінити запобіжний захід на утримання від вартою. Нагадаємо, що 10 вересня Печерській суд Києва визначив запобіжний захід у вигляді взяття на поруки – боячись втечі ув’язненого із країни.

Сам же Швайка перед початком суду розповів ЗМІ, що віддав дипломатичний та два закордонні паспорти і таким чином не може облишити країну.

Треба відзначити, нещодавно Ігора Швайку зареєстрували як кандидата у мери Харкова.

comments powered by HyperComments