Харківські активісти провели поблизу Богодухівської нафтобази мирну акцію (фото, відео)

Вівторок, 20 жовтня 2015, 09:58
«Сотня Лева» і «Громадський патруль» у супроводі ЗМІ провели мирну акцію біля нафтобази у Богодухові.
Харківські активісти провели поблизу Богодухівської нафтобази мирну акцію (фото, відео)

Минула акція, що відбулася 2 жовтня, закінчилася затриманням правоохоронцями усіх учасників, у тому числі і журналістів «Громадського».

 

Як повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Facebook Харківська Хунта, швидше за все минулого разу директор підприємства Андрій Астаф’єв, дезінформував міліцію.

Як стало відомо активістам, бізнес А.Афанасьєва пов'язаний з підприємцями Луганська і Донецька.

«Частина низькоякісного бензину і солярки поширюється в Харківській області, інша - вирушає на окуповані території, щоб «годувати» армію ворога. Нічого про податки», - сказано в повідомленні.

Також на території заводу знаходиться нафтопереробний пристрій, заздалегідь відібраний у одного із заводів у місті Варва Чернігівській області.

Сьогодні зустрітися з Астафьєвим або працівниками заводу так і не вдалося. Активісти самі викликали співробітників міліції і написали заяву про скоєння злочину.

Біля в'їзду на завод тепер стоятиме «Громадський патруль», з метою подальшого блокування ввезення краденої сировини на територію установи.

 

«Просимо громадськість звернути особливу увагу на цю проблему і пам'ятати, що на нашій війні наживається велика кількість шахраїв, тому ми повинні прикласти максимум зусиль, щоб викоренити цей чинник і, якщо потрібно, знищити таких спекулянтів. Не заради цього хлопці воюють на передовій і захищають наш з вами спокій», - сказано в повідомленні.

 

comments powered by HyperComments