В Харкові стартує конкурс, присвячений волонтерству (фото)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 20 жовтня 2015, 11:54
В Харкові пройде перший всеукраїнський фото-та відеоконкурс «Філософія серця, яка формує життя», присвячений волонтерському руху в Україні.
В Харкові стартує конкурс, присвячений волонтерству (фото)

В ролі організаторів конкурсу виступила Спілка журналістів України та Департамент зі зав’язків з громадськістю ХОДА. Його головна мета полягає в тому, щоб якнайкраще показати все значення волонтерського руху в Україні. Переможці конкурсу матимуть можливість брати участь в зарубіжних журналістських програмах та виграти професійну техніку.  

«Особисто для мене це той конкурс, який покликаний показати тим людям, які залишилися в тіні волонтерського руху, наскільки масштабне це явище в Україні, – розповів Юрій Єрисов, керівник проекту, – наскільки воно унікальне в своїй масштабності на території Східної Європи а, можливо, навіть і світі. Ви всі, мабуть, багато разів чули про те, яка кількість людей бере в цьому участь. Найголовніше те, що це не просто одноразова допомога, а зміна свідомості. Це відповідальність за себе та інших. Це народження почуття відповідальності за тих людей, з якими ти живеш в одній країні».

В конкурсі можуть брати як аматори, так і професіонали, чиї роботи журі буде оцінювати окремо. Від них вимагається надати фото чи відео, які так чи інакше відображають життя волонтерського руху. За задумом організаторів, цей конкурс може привернути більше людей до заняття волонтерством.  

comments powered by HyperComments