Дітям обіцяють рекорд, флешмоб і ретропоїзд

Понеділок, 30 травня 2016, 16:24
На 1 червня у місті заплановано низку святкових заходів.
Дітям обіцяють рекорд, флешмоб і ретропоїзд

 

Так, у парку Горького повідомляють про плани на встановлення всеукраїнського рекорду. До участі в масовій ході, яка претендуватиме на визнання, запрошені учні шкіл, навчальних закладів Харкова та Харківської області, інтернатів, дитячих будинків, центрів реабілітації, а також діти-інваліди, творчі колективи міста та області, оркестр барабанщиків дитячо-юнацького театру оригінального жанру «Діти майбутнього» і військовий оркестр Національної академії Національної гвардії України. Традиційно у парку відбудеться святковий концерт. Початок свята — о 9:00.

О 10:00 з вокзалу Харків-Пасажирський здійснить святковий рейс ретропоїзд. Пасажирами стануть вихованці дитячої залізниці «Мала Південна». Потяг прямуватиме до станції Основа. Також для дітлахів готують екскурсії до Музею історії та залізничної техніки Південної залізниці та в локомотивне депо «Основа».

О 12:00 на асфальтованій смузі пл. Свободи почнеться акція «Діти Харкова — за мир!». З 13:00 учасники флешмобу обводитимуть крейдами контури своїх долонь. У мерії планують, що до заходу долучаться близько 2,5 тис. дітей.

О 17:00 у ХНАТОБі відбудеться великий звітний концерт вихованців шкіл естетичного виховання. Під час концерту виступатимуть симфонічний оркестр, хори, вокалісти, танцівники, актори тощо. В фойє театру виставлять роботи учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання.

comments powered by HyperComments