У Харкові пройде «велопарад у смужку»

Четвер, 9 червня 2016, 09:29
Харківські любителькі покататися на велосипедах вже не перший раз організують для себе тематичне свято.
У Харкові пройде «велопарад у смужку»

Якось вони вже вдягалися «у горошинку» та каталися містом, минулорічний жіночий велопарад «Дівчатка в квіточку» зібрав понад п'ятсот учасників, а 18 червня дрес-кодом організатори обрали смугасту одежу. Організатори запрошують дівчаток будь-якого віку і на будь-якому велосипеді приєднатися до велопробігу. Наряди можуть бути будь-які, але обов'язково в смужку. Хлопці ж можуть виконати почесну і важливу місію і приєднатися до регулювання колони.

Основна програма заходу і маршрут вже відомий: збір намічено з 13:00 у «Дзеркального струменя» в сквері Перемоги. 14:00-15:30 проїзд колони: Дзеркальний струмінь - вул.Сумська - вул. Жон-Мироносиць - вул. Пушкінська - пл. Поезії - пл. Театральна - вул. Сумська.

П’ятий жіночий велопарад «Дівчатка в смужку» тісно співпрацює з Днем музики, який планується також 18 червня, що «забезпечить музично-танцювальний драйв на всіх локаціях і по шляху проходження параду». Тож, з 14:30 до 15:00 заплановано зупинку на пл. Конституції, на локації Дня музики: пл. Павловська - пл. Сергіївська - Банний провулок.

З 16:00 до 21:00 в сквері «Стрілка» будуть проведені конкурси для учасників, фотозони і тест-драйв велосипедів.

comments powered by HyperComments