Спецобладнання для харківських лікарень закуплять за японські гроші

Понеділок, 1 серпня 2016, 13:51
Це питання узгодили під час зустрічі представники Посольства Японії в Україні, JICS з питань реалізації гранту та заступник міністра охорони здоров’я України Роман Ілик.
Спецобладнання для харківських лікарень закуплять за японські гроші

«Проект здійснюється на виконання домовленостей між Урядом України та Урядом Японії та має на меті закупівлю та поставку спеціального медичного обладнання до ряду закладів охорони здоров’я Києва та областей (Харківської, Дніпровської, Запорізької) на загальну суму 5 млн дол.», — повідомляє прес-служба МОЗ.

Сторони обговорили план проведення місії JICS до лікувальних закладів з метою перевірки приміщень для майбутнього розташування обладнання, перелік медичного обладнання, що планується до закупівлі у рамках гранту, перелік лікарень, які можуть його отримати, особливості ввезення медичних товарів до України та їх доставку до закладів охорони здоров’я, проведення навчань серед медичного персоналу щодо користування отриманим обладнанням тощо.

«Місія JICS пробуде в Україні до 8 серпня. Протягом цього часу спільно з представниками МОЗ України японська сторона має намір відвідати заклади охорони здоров’я та оцінити технічні можливості для встановлення обладнання, фіналізувати перелік закладів та необхідного медичного обладнання, яке потрібно закупити, деталізувати умови проведення закупівель», — йдеться у повідомленні.

За результатами роботи місії сторони підпишуть протокол щодо узгодження умов та процедур закупівлі спецобладнання.

comments powered by HyperComments