Жінку, що стрибнула з дітьми під поїзд метро, відправили на примусове психіатричне лікування

Вівторок, 23 серпня 2016, 14:23
За клопотанням Харківської місцевої прокуратури №1 Дзержинський районний суд Харкова виніс рішення про примусове лікування в психіатричному закладі з посиленим наглядом для матері, яка разом з дочками стрибнула під поїзд харківського метро.
Жінку, що стрибнула з дітьми під поїзд метро, відправили на примусове психіатричне лікування

За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, 34-річна жінка за психічним станом визнана такою, що потребує заходів медичного характеру. Тому прокуратура наполягала в суді замість кримінальної відповідальності призначити їй примусове лікування.

Крім того, кілька тижнів тому, за клопотанням прокуратури, жінці змінили запобіжний захід - перевели з СІЗО в спецлікарню, повідомляє прокуратура Харківської області.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася 11 травня цього року. Мати разом зі своїми малолітніми дочками (2006 і 2010 р.н.) стрибнула під поїзд на станції метро "23 Серпня". Дівчатка і жінка отримали незначні ушкодження у вигляді забоїв. Жінці оголошено підозру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п 1,2 ч. 2 ст. 115 КК України).

comments powered by HyperComments