Мешканцям Салтівки і ХТЗ доведеться пожити без трамваїв

П'ятниця, 26 серпня 2016, 11:51
Жителі цих районів повинні морально підготуватися до того, що на вихідних трамваї будуть знеструмлені
Мешканцям Салтівки і ХТЗ доведеться пожити без трамваїв

Про це повідомили в компанії. Будівлю пікетують працівники трьох комунальних підприємств міста, у яких накопичилася заборгованість за отриману електроенергію: "Харківводоканал", "Харківські теплові мережі" і "Міськелектротранс".

Як пояснили в "Харківобленерго", рівень оплати "Міськелектротрансу" за отриману електроенергію становить 1%, заборгованість - 47 млн.грн. "У зв'язку з цим 27 і 28 серпня починаючи з 2.00 буде припинено подачу електроенергії на п'ять тягових підстанцій" Міськелектротрансу "на Салтівці і ХТЗ. Це вимушений крок, оскільки" Харківобленерго "вичерпала внутрішні резерви для погашення створилася заборгованості. Якщо починаючи з понеділка заборгованість не почнуть погашати, компанія буде змушена збільшити обсяги відключень ", - повідомили в" Харківобленерго ".

Як уточнили в компанії, з 29 серпня планується знеструмити адміністративні будівлі "Харківських теплових мереж". "Харківобленерго" не має права постачати електроенергію без оплати. Це заборонено законодавством ", - підкреслили в компанії.

comments powered by HyperComments