Ситуація навколо "Ів Роше" на Павлівській набуває нового повороту

Четвер, 1 вересня 2016, 12:20
Люди, які зайняли приміщення магазину, показали документи на нерухомість.
Ситуація навколо "Ів Роше" на Павлівській набуває нового повороту

У коментарі під відео FB-блогера з ніком Dark Hunter, яке активно поширював сьогодні Олександр Богатирьов, харків'янин Дмитро Бус ("Дім Григорович") пише, що адреса "Сумська 90" ("Еввіва") - це "вотчина Правдіна", якому "разом з сином Денисом належать усі магазини мережі Ів Роше", а "всі його "Марічки" та інші "берізки") - це суть одна структура".

"До сьогодні приміщення, в якому розташовувався магазин, було незаконно зайнято, теперішній господар приміщення - товариство з обмеженою відповідальністю «Аверс Плюс2»", - повідомив юрист Леван Дарсанія.

За його інформацією, адміністрація магазину не змогла пред’явити представникам ТОВ ані правовстановлюючих документів на приміщення, ані легітимних договорів оренди.

За словами представників компанії, причиною, за якою ці події почали розвиватися в такий пізній вечірній час, звертаючи на себе увагу городян, було названо затягування вирішення питання з боку адміністрації салону. 

Нагадаємо, раніше в мережі з`явилося відео з назвою "На Павлівській площі вчора, 31 серпня, на початку дев'ятого вечора невідомі люди вигнали співробітників магазину Ів Роше, заявивши, що вони тепер власники приміщення магазину".

comments powered by HyperComments