Пожежа у Вовчанську майже не лишила життя двох людей

П'ятниця, 2 вересня 2016, 11:20
Складність гасіння пожежі була в тому, що в приміщенні зберігалась 1 тона бензину.
Пожежа у Вовчанську майже не лишила життя двох людей

Повідомлення про пожежу у гаражному приміщенні на території приватного домоволодіння у м. Вовчанську надійшло на номер «101» 1 вересня о 12:25.

Всього для гасіння пожежі було залучено 5 автоцистерн, 15 рятувальників ДСНС та 5 чоловік з добровільних місцевих пожежних команд. На момент їх прибуття вогнем були охоплені приміщення гаражу на площі 21 кв.м. та дерев’яні конструкції даху сараю на площі 24 кв.м. Складність гасіння пожежі була в тому, що в приміщенні гаражу зберігались ємності з бензином - приблизно 1 тона.  Вогонь швидко охопив господарчі будівлі та почав перекидатись на віконні рами та вхідні двері житлового будинку. Господарі оселі, чоловік 1955 р.н. та жінка 1962 р.н. самостійно не могли вийти на подвір’я. Дії рятувальників одночасно були направлені на оперативне гасіння пожежі та рятування мешканців житлового будинку.

О 12:25 пожежу було локалізовано, о 13:21 повністю ліквідовано. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалося запобігти загибелі людей та значному розповсюдження вогню. Наразі правоохоронними органами встановлюється причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків, повідомляє прес-центр ГУ ДСНС України у Харківській області.

 

comments powered by HyperComments